zawodowiec napisał(a):A co Uszatek je na kolację?
pora
(na dobranoc)
Laku noć sviraći!
.png)
zawodowiec napisał(a):A co Uszatek je na kolację?
.png)

.png)
.png)
marsylia napisał(a):Goniak, żeby nie mieć zakwasów to się piwko pije, a nie po prostu pije
.png)
.png)
.png)
moondek napisał(a):marsylia napisał(a):Goniak, żeby nie mieć zakwasów to się piwko pije, a nie po prostu pije
Żono, powiększyłem cytat Magdy, żeby nie umknęło to Twojej uwadze![]()
![]()
I jak sobie pomyślę, że wczoraj po rowerze siedziałem cały wieczór o suchym pysku... A dzisiaj mam takie zakwasy...
.png)
shtriga napisał(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zanim to napisałam to myślałam też o Coralgolu - ale przemyślałam to i kurde... Nie. Uszatek jest sto razy większą pierdołą!!!!!!!!!!!!!!
.png)
shtriga napisał(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zanim to napisałam to myślałam też o Coralgolu - ale przemyślałam to i kurde... Nie. Uszatek jest sto razy większą pierdołą!!!!!!!!!!!!!!
.png)
marsylia napisał(a):moondek napisał(a):marsylia napisał(a):Goniak, żeby nie mieć zakwasów to się piwko pije, a nie po prostu pije
![]()
I jak sobie pomyślę, że wczoraj po rowerze siedziałem cały wieczór o suchym pysku... A dzisiaj mam takie zakwasy...
Żono Moondka, jak toTo Ty winko pijesz, a mąż o suchym pysku, za przeproszeniem
![]()
I to po sportowaniu się, toż to zgroza. Ja po rowerku obowiązkowo piwko, nie ma to tamto...
.png)
Goniak napisał(a):marsylia napisał(a):moondek napisał(a):marsylia napisał(a):Goniak, żeby nie mieć zakwasów to się piwko pije, a nie po prostu pije
![]()
Żono Moondka, jak toTo Ty winko pijesz, a mąż o suchym pysku, za przeproszeniem
![]()
I to po sportowaniu się, toż to zgroza. Ja po rowerku obowiązkowo piwko, nie ma to tamto...
Ach znowu trzeba by długo tłumaczyć...bo ja piłam z sąsiadką, a że Artur do nas nie dołączył to już Jego sprawa, a teraz sie na forum żali.
.png)
marsylia napisał(a):[Ja to mam jeszcze inne odczucia - temat mnie poruszył![]()
Coralgol był mega zniewieściały, żeby nie powiedzieć głośno, kto on był, a Uszatek to dla mnie normalnie podstarzały miś interesujący się młodszymi...
.png)
marsylia napisał(a):Ja to mam jeszcze inne odczucia - temat mnie poruszył![]()
Coralgol był mega zniewieściały, żeby nie powiedzieć głośno, kto on był, a Uszatek to dla mnie normalnie podstarzały miś interesujący się młodszymi...