Lidia K napisał(a): Relaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacja super. A nie miało być już takich długich odcinków. Czy wiesz PAPie ile czasu ładują się te zdjęcia?
Lidio,
Wiem, że miało nie być, ale jakoś tak wyszło
Pozdrawiam,
PAP
.png)
Lidia K napisał(a): Relaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacja super. A nie miało być już takich długich odcinków. Czy wiesz PAPie ile czasu ładują się te zdjęcia?
.png)

.png)
plavac napisał(a):Nic dodać, nic ująć - ekstremalnie pod każdym względem. I przy tym tak fajnieO pożarach w Albanii pisano w polskiej prasie, że były równie duże jak greckie, a żaden inny kraj nie miał tak mało pieniędzy, by je gasić. Coś tam pomogli Włosi, ale co miało się wypalić, to się wypaliło.
Cycuszki co mleko dają - jak niezwykle zapachniało Freudem
.png)
... i MałżonkiJanusz Bajcer napisał(a): Suplement - śladami PAP-a ........ Lenki i Jasia.
.png)
.png)
.png)
PAP napisał(a):Lidia K napisał(a): Relaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacja super. A nie miało być już takich długich odcinków. Czy wiesz PAPie ile czasu ładują się te zdjęcia?
Lidio,
Wiem, że miało nie być, ale jakoś tak wyszło![]()
![]()
... kolejne odcinki powinny być już bardziej lekkostrawne
![]()
![]()
... i pociesz się tym, że czas ładowania się zdjęć to nic w porównaniu z czasem wymaganym na ich wybranie, obróbkę, ułożenie w chronologiczną całość wraz z kadrami wyciętymi z filmu video, wgranie na fotosika, wklejenie do tekstu na cro.pl
![]()
... że o napisaniu samej relacji z danego dnia nie wspomnę
...
Pozdrawiam,
PAP
donia2 napisał(a):PAP proszę Cię podpisuj zdjęcia.
Gdzie zdjęcie zostało zrobione ewentualnie co przedstawia.
Mnie się nie chce czytać w szczegółach relacji (z lenistwa) ale obrazki oglądam i życzyłbym sobie o krótkie ale szczegółowe opisy obrazków.
Obrazki podobaja mi się i na tej podstawie planuję wyjazd i tyle.
Wybacz ale - jestem wzrokowcem jak zwykły mężczyzna.
Relacja rewelacyjna - sporo pracy - dołaczam do obserwatorów i pozdrawiam.

.png)
Buber napisał(a):PAP czytam, czytam i podziwiam (nie , nie Ciebie, tylko żonę, dzieci i skodzinę) - totalna egzotyka. Najlepiej "zbalansowana" relacja tego (i tamtego roku) - jest podróż i przygody i info i fotki i .... cycki nawet są
.
Buber napisał(a): Na koniec - mam pytanie - co to za zwierzak na desce rozdzielczej skody, co go stale widać ?
.png)
donia2 napisał(a):PAP proszę Cię podpisuj zdjęcia.
Gdzie zdjęcie zostało zrobione ewentualnie co przedstawia.
Mnie się nie chce czytać w szczegółach relacji (z lenistwa) ale obrazki oglądam i życzyłbym sobie o krótkie ale szczegółowe opisy obrazków.
Obrazki podobaja mi się i na tej podstawie planuję wyjazd i tyle.
Wybacz ale - jestem wzrokowcem jak zwykły mężczyzna.
Relacja rewelacyjna - sporo pracy - dołaczam do obserwatorów i pozdrawiam.
.png)
Lidia K napisał(a): Nie wiem w jaki sposób korzystasz z Fotosika?
Lidia K napisał(a): Rzeczywiście przeczytanie tej części relacji wymaga poświęcenia troszkę czasu, ale jest tego WARTA.
Lidia K napisał(a): Co do podpisów, może czasem bym coś dodała. Po przeczytaniu tekstu ja nie mam wątpliwości.
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe