Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

awria klimy.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.07.2013 11:18

Zobacz tu.
http://ahservis.hr/servisni-centri/
Zaznacz Dubrovnik i niżej "Kontrola i punjenje klima uređaja".
Jest to też na tej stronie:
http://www.tvrtke.com/dubrovnik-auto-se ... 20000.aspx
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.07.2013 11:20

slaweek napisał(a):Ja się nie obrażam, tylko liczę na jakieś adresiki. W środę jestem w Dubrovniku potrzebuję więc adresu do serwisu klimy.

To nie lepiej podjechać do pierwszego lepszego auto serwisu i tam na pewno podadzą namiar,adres gdzie w Dubrovniku nabijesz lub naprawisz klimę :papa:
fiordek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fiordek » 15.07.2013 11:27

AUTO CENTAR AVIA D.O.O.
ULICA VUKOVARSKA , 20000 DUBROVNIK , HRVATSK

DUBROVACKI AUTOMOBILI D.O.O.
ULICA VATROSLAVA LISINSKOG , 20000 DUBROVNIK , HRVATSKA

AUTO KUĆA ANTUNOVIĆ D. O. O.
ULICA IVA DULČIĆA 20 , 20000 DUBROVNIK , HRVATSKA

ARGOSY
ULICA ĆIRA CARIĆA 3 , 20000 DUBROVNIK , HRVATSKA

AUTO-DUBROVNIK
ULICA OD SVETOG MIHAJLA 3 , 20000 DUBROVNIK

AUTO DUBROVNIK D. D.
ULICA OD SVETOG MIHAJLA 3 , 20000 DUBROVNIK , HRVATSKA

M&CO DUBROVNIK
ULICA PETRA HEKTOROVIĆA , 20000 DUBROVNIK , HRVATSKA

MAXIMUS D. O. O.
ULICA JOSIPA KOSORA 22 , 20000 DUBROVNIK , HRVATSKA

telefonow nie mam ale jak bedziesz namiejsu to popytaj się i tak będzie najlepiej ....pozdrawiam
Mariusz2411
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz2411 » 15.07.2013 11:51

Jeden warsztat to tylko elektryk, ale ten drugi ma maszynę do nabijania klimy, ciężko mi będzie wytłumaczyć ale jadąc główną drogą mijasz zjazd na prom i kawałek za kenzo po prawej stronie jest szyld i wjeżdza się w wąską uliczkę w górkę i po prawej stronie jest warsztat, mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem bo je byłem z drugiej strony ale jakoś tak to kojarzę.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 15.07.2013 17:57

W Orebicu na ul. Matice Hrvatske jest mechanik. Z tego co pamiętam na pewno klimę napełnia.
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 13.08.2013 13:39

Bardzo dobry serwis/naprawa klimy (i nie tylko) jest w Dubrowniku, ul. Dr Vladka Mačeka 4. Dojazd od ul. Ivo Vojnovića. Szukać tablicy z napisem Auto Elektro Servis "PRKOčA".
slaweek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) slaweek » 13.08.2013 14:21

Dzieki wszystkim za pomoc. Awaria okazała się nie do usunięcia w CRO (uszkodzony czujnik ciśnienia) wymieniony na używany ożywił klimę.
MaJaKi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaJaKi » 14.08.2013 18:23

fiordek napisał(a):wspomnijmy cudowne czasy jak się jeździło bez klimy :mrgreen:

My właśnie wspominamy "piękne" czasy bez klimy, w drodze do Cro 47 km przed Budapesztem stanęła nam klima, zerwało pasek osprzętu, zagotowało silnik, wywaliło płyn z chłodnicy. Dwie godziny czekania na holowanie z assistance, następne dwie w warsztacie, propozycja wymiany klimy za 1000 euro plus robocizna, czas oczekiwania 3 dni. Telefoniczna konsultacja ze znajomym z Polski i decyzja: krótszy pasek, omijamy łożysko klimy i lecimy dalej, koszt 100 euro. A teraz jeździmy z "klimą" czterostrefową, cztery szyby w dół. Ciężko, ale da radę.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 14.08.2013 22:07

slaweek napisał(a):Dzieki wszystkim za pomoc. Awaria okazała się nie do usunięcia w CRO (uszkodzony czujnik ciśnienia) wymieniony na używany ożywił klimę.

Co to za auto? Mi w Gyor u Madziarów wymienili 3 chłodnice, 2 wentylatory, przednie wzmocnienie, wymienili porozrywane węże,pospawali mocowania lamp w ciągu 24h :mrgreen:
eStefan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eStefan » 14.08.2013 22:16

Rysio widocznie masz lepsze gadane lub większy portfel na takie tematy itd. Podziwiam doganie się z "madziarami" ich język to lekki kosmos.
slaweek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) slaweek » 15.08.2013 05:06

Rysio napisał(a):
slaweek napisał(a):Dzieki wszystkim za pomoc. Awaria okazała się nie do usunięcia w CRO (uszkodzony czujnik ciśnienia) wymieniony na używany ożywił klimę.

Co to za auto? Mi w Gyor u Madziarów wymienili 3 chłodnice, 2 wentylatory, przednie wzmocnienie, wymienili porozrywane węże,pospawali mocowania lamp w ciągu 24h :mrgreen:

Ford s-max. Czujnik nie do dostania od ręki. W fordzie kosztował ok 700 kuna. Używka 80 zł. Dodatkowo gość chciał ewentualnie kaskę za wymianę czujnika ok 200 kuna. Wymiana czujnika to odkręcenie kluczem 10.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 15.08.2013 23:48

eStefan napisał(a):Rysio widocznie masz lepsze gadane lub większy portfel na takie tematy itd. Podziwiam doganie się z "madziarami" ich język to lekki kosmos.

Assistance + AC, oczywiście zwrot kosztów naprawy w PL. Fakt że mój przypadek dotyczył dzwona a nie awarii.
MaJaKi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaJaKi » 16.08.2013 07:49

Co to za auto? Mi w Gyor u Madziarów wymienili 3 chłodnice, 2 wentylatory, przednie wzmocnienie, wymienili porozrywane węże,pospawali mocowania lamp w ciągu 24h :mrgreen:[/quote]

HondaCRV
eStefan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eStefan » 17.08.2013 23:04

Czujnik nie do dostania od ręki. W fordzie kosztował ok 700 kuna. Używka 80 zł. Dodatkowo gość chciał ewentualnie kaskę za wymianę czujnika ok 200 kuna. Wymiana czujnika to odkręcenie kluczem 10.

Hmm... skoro tylko tyle to dlaczego z polski sobie nie zamówiłeś? Razem z dziesiątką jakby marketów budowlanych nie było albo bazarków z chińskimi zestawami kluczy.

PS. Ile chorwat wziął za zdiagnozowanie usterki?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.08.2013 18:17

MaJaKi napisał(a):Co to za auto? Mi w Gyor u Madziarów wymienili 3 chłodnice, 2 wentylatory, przednie wzmocnienie, wymienili porozrywane węże,pospawali mocowania lamp w ciągu 24h :mrgreen:

HondaCRV[/quote]

To Honda się psuje 8O 8O 8O

Nie lepiej kupić nową rumuńską Dacię. :D na gwarancji.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone