rsoltan napisał(a):A jak tam w Podgori dużo turystów? Dziś w nocy mam zamiar wyjechać właśnie tam w ciemno i zastanawiam się czy uda mi się coś ciekawego wynająć
Turystów dużo mniej niż w tamtym roku
.png)
rsoltan napisał(a):A jak tam w Podgori dużo turystów? Dziś w nocy mam zamiar wyjechać właśnie tam w ciemno i zastanawiam się czy uda mi się coś ciekawego wynająć
.png)
figusek napisał(a):Ciężko zlokalizować to miejsce. Aktualnie jestem w Podgorze, jeśli chcesz, to mogę podejść w okolice Ujevića 33 i sprawdzić. Ale gwarancji, że je znajdę nie dam![]()
.png)
figusek napisał(a):
Turystów dużo mniej niż w tamtym rokunaganiacze z apartamentami stoją na wjeździe do miasteczka, tylko tam lokalizacja kiepska. W centrum jest trochę ofert, zresztą rano nawet obok nas (okolice kościoła ) wystawili kartkę, że są wolne pokoje
jeśli przyjedziecie rano, to myślę, że bez problemu coś dorwiecie
.png)
zxc1234 napisał(a):figusek napisał(a):Ciężko zlokalizować to miejsce. Aktualnie jestem w Podgorze, jeśli chcesz, to mogę podejść w okolice Ujevića 33 i sprawdzić. Ale gwarancji, że je znajdę nie dam![]()
Naprawde mogłabyś ???? Planuje własnie zarezerwować ten apartament ale mam troche obawy ze względu na to że go nawet nie ma na mapieAdres to Biokovska 1 bliski ul. Tina Ujevića 33
Wiadomosc od właściciela:
Apartment Donata is not in Google maps because it is in the street Biokovska 1, and it is a street with stairs. If you have followed the link of the apartment you could find a link to the Instant Street View, but it takes you to the street Tina Ujevica.. to the closest point possible
rsoltan napisał(a):figusek napisał(a):
Turystów dużo mniej niż w tamtym rokunaganiacze z apartamentami stoją na wjeździe do miasteczka, tylko tam lokalizacja kiepska. W centrum jest trochę ofert, zresztą rano nawet obok nas (okolice kościoła ) wystawili kartkę, że są wolne pokoje
jeśli przyjedziecie rano, to myślę, że bez problemu coś dorwiecie
Dzięki za odpowiedź. Żonę w pracy mi przytrzymują bo jakaś ważna narada inaczej byśmy już po woli startowaliAle jak tak to będę pchał się w centrum bo do południa powinienem dojechać
.png)
rsoltan napisał(a):I sukces. Przy samej plaży praktycznie udało się znalesc apartament. 55 euro za noc, czy a trochę drogo ale godzinę oglądałem i ciężko dla 2 osób było znalesc w podobnej cenie coś ładnego
.png)
.png)
.png)
doris_ka napisał(a):Ja polecam apartamenty na ul. Ujcevica 13 u Zorana Jakić. Dobra lokalizacja, Pokoje dobrze wyposażone, internet, przemili gospodarze - szczególnie starsza Pani. Byliśmy tam w 2015 o byliśmy zadowoleni.
.png)
sopranowski napisał(a):Cześć, ponawiam pytanie, czy ktoś może coś powiedzieć o kwaterach Niko Podgora Kastel 13 ?
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje