Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartament w Draśnice,Podgora,Żivogośće.Opinie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miron
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 39
Dołączył(a): 01.12.2008
Apartament w Draśnice,Podgora,Żivogośće.Opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) miron » 22.01.2009 20:09

Witam!Wtym roku po raz pierwszy wybieramy się do Chorwacji.Najprawdopodobniej będzie to Riwiera Makarska.Mamy na oku apartamenty w Draśnice,Podgora szukamy opinii na ich temat.
Za wszelkie informacje będziemy bardzo wdzięczni.Pozdrawiam.Oto linki:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 26.01.2009 12:32 przez miron, łącznie edytowano 2 razy
jorgus111
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 3080
Dołączył(a): 08.01.2005
Re: Apartament w Draśnice,Podgora,Igrane.Był ktoś? Szukam op

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 22.01.2009 21:00

miron napisał(a):Witam!Wtym roku po raz pierwszy wybieramy się do Chorwacji.Najprawdopodobniej będzie to Riwiera Makarska.Mamy na oku apartamenty w Draśnice,Podgora i Igrane i szukamy opinii na ich temat.
Za wszelkie informacje będziemy bardzo wdzięczni.Pozdrawiam.Oto linki:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link


W dwóch podanych przez Ciebie linkach są komentarze gości :) jak widać apartamenty ogólnie polecane :wink:
a to ja
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 4755
Dołączył(a): 18.07.2003

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.01.2009 21:31

Witam.

Z tego, co widzę, apartman w Drašnicach jest przy porcie (port, to mocno powiedziane, raczej porcik :wink: )

A dokładniej - w zakolu, gdzie kończą się plażowe kamyki a zaczyna portowe nabrzeże.
(w dodatku z segmentu 2670-c macie jakieś 3 metry do ściany sąsiedniego budynku :lol: )

Radzę poszukać - stojąc twarzą do morza :wink: - bardziej w lewo.

Pozdraviam
miron
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 39
Dołączył(a): 01.12.2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) miron » 22.01.2009 23:06

Dzięki za szybką odpowiedż.Czekam na opnie o pozostałych dwóch. :?
W przypadku apartamentu w Draśnicach nie bardzo wiem o co chodzi z tą wodą?"Zbiornik na wodę goście muszą sami od czasu do czasu napełniać wodą z kranu - woda to deszczówka z cysterny ". :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.01.2009 06:00

O nic nie chodzi....coś się im pokićkało i dodali uwagę z jakiegoś domku typu Robinson na wysepce jakiejś. :lol:
Leszek Skupin
Cromaniak
Posty: 14062
Dołączył(a): 23.09.2006

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.01.2009 13:51

miron napisał(a):Witam.
Oprócz apartamentów o których już wcześniej pisałem na forum w Podgora,Igrane i Draśnice znalazłem ciekawy apartament na wyspie Ciovo w miejscowości Slatine.Na zdjęciach wygląda ciekawie,ale chciałbym poznać więcej szczegółów. Proszę o opnie na jego temat wszystkich którzy znają ten apartament.
Przepraszam za mój brak zdecydowania,ale jedziemy pierwszy raz i niechcielibyśmy żle trafić.Oto link:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Witam :!:

Przeniosłem tutaj Twój post żeby nie mnożyć zbędnie tematów, których jest tu i tak już od groma jasnego i ciut ciut przenoszę też odpowiedź pabla2222 na Twój post, a tamten wątek zamykam


pablo2222 napisał(a):Wygląda ok. Ja na twoim miejscu spróbował bym poszukać tego apartamentu bez pośrednctwa zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Na pewno wyjdzie taniej.
Olimpia
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 25
Dołączył(a): 20.08.2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olimpia » 25.01.2009 11:05

Miron, w jakim terminie się wybieracie? Ja osobiście polecam Drasnice - spokojnie i ładnie. W Drasnicach mogę polecić Apartmani ALEN Grinka ROSO Hrstić , dom znajduje się przy samej plaży. W sezonie cena za apartament to około 80 euro. Właścicielka ma jeszcze drugi dom około 10 metrów od morza, tam powinno być trochę taniej.
miron
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 39
Dołączył(a): 01.12.2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) miron » 25.01.2009 17:01

Planujemy wyjazd od 13.07do 23.07
Olimpia
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 25
Dołączył(a): 20.08.2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olimpia » 25.01.2009 21:09

To w tym terminie Grinka powinna mieć wolny apartament w którymś z domów. My będziemy u niej do 07.07. Polecam się skontaktować z nią, bo warunki są dobre. (przykładowy apartament to dwie sypialnie z łazienkami, salon z tarasem, kuchnia). Do portu jest jeszcze kawałek, woda więc czysta, prywatna plaża - zejście z domu.
miron
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 39
Dołączył(a): 01.12.2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) miron » 25.01.2009 23:41

Dzięki za namiary.Apartamenty te przy samym morzu obejrzałem na Chorwackiej stronie internetowej-bardzo fajne.Jest tylko mały problem kiepski ze mnie poliglota,a z tego co zauważyłem to gospodarze mówią po angielsku,niemiecku i czesku.Mimo to jeszcze raz dzięki.
jorgus111
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 3080
Dołączył(a): 08.01.2005

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 26.01.2009 00:00

miron napisał(a):Jest tylko mały problem kiepski ze mnie poliglota,a z tego co zauważyłem to gospodarze mówią po angielsku,niemiecku i czesku.


Z Chorwatami łatwo się dogadać po "naszemu" :wink: , oni z natury są bardzo kontaktowi a dodatkowo praca z turystami sprawia,że potrafią nawiązać kontakt prawie z każdym :D
smoki
Cromaniak
Posty: 550
Dołączył(a): 31.07.2006

Nieprzeczytany postnapisał(a) smoki » 26.01.2009 02:56

Apartament w Podgorze znajduje się w dzielnicy Caklje. Do centrum ok 2 km. My mieszkaliśmy w apartamencie 2 domy bliżej centrum, w 2007 i 2008 roku (2008-80E za 6 os). Miejsce fajne (5m do plaży), a cena za apartamenty kwestią zasobności portfela i gustu. Generalnie Calkje to spokojne i urocze miejsce.
Olimpia
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 25
Dołączył(a): 20.08.2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olimpia » 26.01.2009 06:33

Miron, możesz pisać spokojnie w naszym języku, byle prostymi zdaniami. Jestem pewna, że się dogadacie.
miron
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 39
Dołączył(a): 01.12.2008
Apartament "Whisper of the Sea"-opinie.

Nieprzeczytany postnapisał(a) miron » 26.01.2009 11:47

Znalazłem też fajny apartamencik w miejscowości Żivogośće Mala Duba
"Whisper of the Sea".Z tego co się zorientowałem właściel nieżle mówi po Polsku.Wymieniliśmy kilka e-maili.Apartament podobał się mojej żonie.
Może ktoś z szanownych forumowiczów coś więcej wie na temat tego apartamentu.Będę wdzięczny za opnie.
Ostatnio edytowano 09.02.2009 20:13 przez miron, łącznie edytowano 1 raz
miron
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 39
Dołączył(a): 01.12.2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) miron » 26.01.2009 14:58

Jeszcze raz dzięki Olimpia za namiary.Tak jak radziłaś piszę po Polsku Ona po Chorwacku,co prawda dopiero pierwsze e-maile,ale jakoś się dogadujemy.Jak możesz to napisz mi coś więcej o apartamentach.
Może wiesz coś o apartamentach 3 osobowych w tym domu przy samej plaży?Jakie jest wyposażenie tych apartamentów? Na czesko-chorwackiej stronie wiadomości niewiele.Ze zdjęcia widzę że balkony są wspólne z innymi apartamentami,ale to nie jest problem.Widok z balkonu bajka.Możesz pisać na mojego e-maila.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



Apartament w Draśnice,Podgora,Żivogośće.Opinie
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Forum wykorzystuje oprogramowanie M 2.0. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2018