Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament dla Dyrekcji :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 28.02.2013 14:18

Nie zapomnij podzielić się PODWYŻKĄ ;)

Ewentualnie - poproś Dyrektor o napisanie relacji i AWANS dla Małżonki ;)

:papa: :oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 28.02.2013 14:59 przez tony montana, łącznie edytowano 1 raz
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 28.02.2013 14:56

:)
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 28.02.2013 15:22

Na pewno skorzystają, tylko nie będą się musieli odwdzięczyć :lol: .

Tak to już z Derekcjo jezd. :wink:
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 28.02.2013 15:28

Dzięki tej całej bajeczce o dyrekcji Pan Papierzański chciał się tutaj zareklamować, otwarcie nie mógł by tego zrobić ale podając maila już tak, wystaraczy wejść na stronę z jego domeną i już wiecie że Pan Witek jest wodzirejem grającym po różnego rodzaju imprezach :-)
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 28.02.2013 15:33

Nie wchodziłem na stronę, ale teraz już wiem.

Teraz Tobie Witia powinien podziękować :D
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 01.03.2013 00:42

petr przegiąłeś. Takiej reklamy nie potrzebuję. Jestem na forum już kilka lat i nigdy nie stosowałem podobnych metod. O ile pamiętam jest taki wątek, w którym możemy napisać czym się zajmujemy. Napisałem kiedyś jaki zawód uprawiam i tyle. Z tego co kojarzę, wielu forumowiczów pochwaliło się swoimi profesjami. Zdjęć z wesel tutaj nie wklejam. Nie szukam też tutaj potencjalnych klientów. Wystarczają mi ci, których zyskuję dzięki mojej pracy. Adres mailowy podałem, ponieważ takie są zasady tego działu. Zresztą był to tylko adres mailowy, a nie bezpośredni namiar na stronę. Nie wszyscy są tacy dociekliwi jak Ty. Z tą "bajeczką o dyrekcji" jesteś więcej niż żałosny. Już naprawdę musiałbym nie mieć nic lepszego do roboty. Można prześledzić wszystkie moje posty począwszy od pierwszego. NIGDY nie umieściłem w nich najmniejszej kryptoreklamy (nie licząc tego jednego wątku, o którym wspomniałem n a początku). Przyznam szczerze: mocno mnie tym swoim komentarzem wkurzyłeś. Nie będę się jednak zniżał do Twojego poziomu i powstrzymam się od dalszego komentowania Twego wpisu.
Z mojej strony uważam dyskusję z Tobą za zakończoną. Jeżeli chcesz mi coś powiedzieć, zawsze możesz skorzystać z telefonu (numer jest też na stronie, do której tak dzielnie dotarłeś).
Kończąc, chciałem przeprosić Koleżanki i Kolegów za to, iż musieli być świadkami takiej niezbyt eleganckiej wymiany zdań. I jeszcze raz dziękuję za bezinteresowną pomoc :)
Temat można z czystym sumieniem umieścić w koszu.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament dla Dyrekcji :) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone