napisał(a) witia » 01.03.2013 00:42
petr przegiąłeś. Takiej reklamy nie potrzebuję. Jestem na forum już kilka lat i nigdy nie stosowałem podobnych metod. O ile pamiętam jest taki wątek, w którym możemy napisać czym się zajmujemy. Napisałem kiedyś jaki zawód uprawiam i tyle. Z tego co kojarzę, wielu forumowiczów pochwaliło się swoimi profesjami. Zdjęć z wesel tutaj nie wklejam. Nie szukam też tutaj potencjalnych klientów. Wystarczają mi ci, których zyskuję dzięki mojej pracy. Adres mailowy podałem, ponieważ takie są zasady tego działu. Zresztą był to tylko adres mailowy, a nie bezpośredni namiar na stronę. Nie wszyscy są tacy dociekliwi jak Ty. Z tą "bajeczką o dyrekcji" jesteś więcej niż żałosny. Już naprawdę musiałbym nie mieć nic lepszego do roboty. Można prześledzić wszystkie moje posty począwszy od pierwszego. NIGDY nie umieściłem w nich najmniejszej kryptoreklamy (nie licząc tego jednego wątku, o którym wspomniałem n a początku). Przyznam szczerze: mocno mnie tym swoim komentarzem wkurzyłeś. Nie będę się jednak zniżał do Twojego poziomu i powstrzymam się od dalszego komentowania Twego wpisu.
Z mojej strony uważam dyskusję z Tobą za zakończoną. Jeżeli chcesz mi coś powiedzieć, zawsze możesz skorzystać z telefonu (numer jest też na stronie, do której tak dzielnie dotarłeś).
Kończąc, chciałem przeprosić Koleżanki i Kolegów za to, iż musieli być świadkami takiej niezbyt eleganckiej wymiany zdań. I jeszcze raz dziękuję za bezinteresowną pomoc
Temat można z czystym sumieniem umieścić w koszu.