.png)
Koni napisał(a):dzięki wielkie)
Przypominam o pytaniu nr 18, które również jest dla mnie ważne:)
.png)
cropag napisał(a):KrisM napisał(a):nie wiem, które jest pytanie dla Ciebie debilne. może czegoś nie zrozumiałeś. poza tym skoro nie znasz dokładnego celu pracy to na jakiej podstawie możesz to oceniać? lepiej już się tu nie udzielaj i pozwól kobiecie zbierać materiał do pracy dyplomowej
Zastosuję się do Twojej rady i nie będę się w tym wątku więcej udzielał. Jeszcze tylko parę słów wyjaśnienia:
1. Jeśli ankieta dotyczy atrakcyjności Dalmacji na podstawie własnych doświadczeń, to pierwsze pytanie powinno brzmieć: czy kiedykolwiek byłeś w Dalmacji? W przypadku negatywnej odpowiedzi dalsze pytania (i odpowiedzi) nie mają sensu.
2. W załączonej "ankiecie" pierwsze 9 pytań dotyczy ogólnych danych (w jakim rejonie byłeś, czym jechałeś, po co jechałeś, co lubisz, gdzie byłeś ostatnim razem itp.) - po czym ankieter zakłada, że wszyscy byli w Dalmacji i dalsza część ankiety dotyczy tylko Dalmacji.
3. A co ma odpowiedzieć ktoś, kto był w Chorwacji 10 razy, ale wyłącznie na Istrii lub w Zagrzebiu, odpowiedział na pierwsze 9 pytań i ...?
4. Brakuje logiki w tej "ankiecie", bo jeśli ktoś nie zna Dalmacji, to pytania dotyczące Dalmacji powinny być automatycznie ukryte po 1 pytaniu (patrz mój pkt.1) i ankieta zakończona (np. podziękowaniem ankietera). No, ale to wymaga pomyślenia !!
Jak to mówią niektórzy - "tyle w temacie".
pozdrawiam,
cropag
.png)
Koni napisał(a):Pana wyniki zostały już przeze mnie usunięte.
Pozostałym ankieterom, przede wszystkim ludziom, którzy chcą tutaj pomóc a nie zaszkodzić serdeczne DZIĘKI!!!!
.png)
Koni napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Koni napisał(a):dzięki wielkie)
Przypominam o pytaniu nr 18, które również jest dla mnie ważne:)
Ja mam jedno pytanie do ankieterkiczy była w Chorwacji
Byłam
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.