Wracam tą samą trasą, tyle, że z wielu zakosów mogę rezygnować. Rakietki dobrze się sprawują nawet na w miarę nachylonych stokach.
.png)
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):jakieś takie "czary-mary".
Może Ci się w takim razie spodobać tutaj, mimo że zamiast bieli śniegu jest zieleń trawy. Zwłaszcza druga fotka może się podobać.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
mysza73 napisał(a):dreptam tam za Tobą, bo mnie ciągnie bardzo w tamte strony,
ale napotykam spory opór ze strony dziecka mego.
.png)
.png)
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):dreptam tam za Tobą, bo mnie ciągnie bardzo w tamte strony,
ale napotykam spory opór ze strony dziecka mego.
Kiedy moja Panienka pojechała do Rumunii na kilkudniową wyprawę motocyklem ze swoim, hmm... kolegą, chłopakiem... to po powrocie powiedziała:
- W tylu krajach byliśmy. A czemu nigdy nie pojechaliśmy do Rumunii?? Przecież ona jest taka piękna!
Pozdrawiam,
Wojtek
..png)
mysza73 napisał(a):
Ale moja jeszcze nie ma kolegi, chłopaka z motocyklem![]()
,
..png)
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):
Ale moja jeszcze nie ma kolegi, chłopaka z motocyklem![]()
,
Pewien gość, o którym ostatnio rozmawialiśmy marzy o skuterze. To co prawda nie motocykl ale może na początek się nada ...
.
Potter napisał(a):Wojtku, Twoje zdjęcia jak zwykle osładzają mi kawę, którą przy nich piję ...
..png)
mysza73 napisał(a):Ale moja jeszcze nie ma kolegi, chłopaka z motocyklem![]()
,
pokazałabym jej to co napisałeś, ale jak o tym motocyklu dojdzie do męża, to znowu będę miała przerąbane![]()
![]()
![]()
Potter napisał(a):Wojtku, Twoje zdjęcia jak zwykle osładzają mi kawę, którą przy nich piję ...
mysza73 napisał(a):Wojtek, pora dać kolejny odcinek, bo temam zboczył trochę z drogi![]()
.
.png)
.png)
tony montana napisał(a):Mimo szacunku dla motocyklistów uważam, że coś, co nie ma dachu nad głową i jeździ szybciej niż rower nie jest bezpieczne
.png)
.png)
plavac napisał(a):Jak pierwszy raz schodziłem na rakietach po stromym, twardym śniegu - zachwyciłem się, jak pewnie trzymają!
W mokrym lub sypkim - już nie można było ścinać zakosów![]()
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe