100 E wystarczyło mojemy szwagrowi na 6 dni, ale .... komunikacja na miejscu z Nami w aucie, powrót też
Myśmy wydali 6 razy więcej (2 dorosłe + dziecko).
Arek
.png)
.png)
rich72 napisał(a):40-75 kn za 1l - z reguły litrowa flaszka kładzie na łopatki 2 osobników płci męskiej w sile wieku bez problemu![]()
.png)
no i dobrze zrobiles ceny napoji zawrotme !!!! mala cola w barze 7pln tyle co piwo dla mnie wybor byl prosty hehe za rok napoje Z polski lub w czechach po drodze(( opinie kolegow ktorzy podrozowali autamimp_dux napisał(a):Ja tam sobie zabrałem nawet pięć zgrzewek wody.A co.Jak szaleć to szaleć.
.png)
borys0508 napisał(a):......ceny napoji zawrotme !!!! mala cola w barze 7pln tyle co piwo dla mnie wybor byl prosty hehe za rok napoje Z polski lub w czechach po drodze(( opinie kolegow ktorzy podrozowali autami
.png)
tboy napisał(a):rich72 napisał(a):40-75 kn za 1l - z reguły litrowa flaszka kładzie na łopatki 2 osobników płci męskiej w sile wieku bez problemu![]()
oj bez najmniejszego
nasze wódki krajowe nie dają tak po czerepie
jak wóda na myszach, szklankę wypijesz, dwa dni nieprzytomny leżysz
.png)
maalena napisał(a):Co do standardu życia w Hr, średnia płaca, bezrobocie i ogólnie pojęte koszty życia na co dzień nie różnią się bardzo od naszych. Ceny skaczą na łeb jak tylko zaczyna się sezon, w końcu wielu Chorwatom to co zarobią w trakcie sezonu będzie służyło później jako podstawa domowego budżetu. W trakcie sezonu zatrudnienie wzrasta nawet o 11%, to sporo.