Re: Albania (Ksamil, Sarande, Butrint, Himare) + Korfu (2011
napisał(a) katja_24 » 30.05.2014 10:13
Romo napisał(a):"...Tym bardziej, że chcemy jechać z Ohridu przez Meteory do Ksamil, a to wg viamichelin 8h drogi + zwiedzenie klasztorów. ..."
Katja, przepraszam, że "wtrancam"

nie wiem co prawda, co masz na myśli mówiąc "zwiedzanie klasztorów", ale jeżeli chcesz chociaż do dwóch-trzech wejść - a resztę "objechać" z zewnątrz, to na to zwiedzanie zarezerwuj sobie również kilka godzin... a może rozważ nocleg pod Meteorami?
Pozdrawiam
Romo
"Wtrancanie się" jest jak najbardziej wskazane
Mam juz zarezerwowany nocleg w Kastraki

Ale w Albanii nadal nic nie mogę znaleźć. Większośc w ogóle nie odpisuje na maila. Polecany na forum Gentian z ksamil.gr ma wolne tylko 3 pokoje i szczerze żaden mi sie nie podoba

Inne hotele, z ktorych mi odpisano chca 25-30 e za dwie osoby, a ja sie uparłam, że znajdę za 20 e

Możesz cos polecić? Wiem, ze byłeś, gdzieś juz czytałam Twoje wypowiedzi ale nie przypominam sobie, żebys podawał jakies namiary

Może byc Ksamil, może byc obrzeże Sarandy, Lukove, Borsh. Jeśli mógłbys pomóc, będę wdzieczna. Dhermi tez moze być, bo tam jadę później

Mam głupie pytanie: jak na tym forum dodac watek do obserwowanych? Nigdzie nie widze takiej opcji