Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Alan Parsons w Kongresowej

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojan
Koneser
Alan Parsons w Kongresowej

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.02.2010 19:20

16.03.2010 Sala Kongresowa PKiN w Warszawie

Alan Parsons Live Project

Ktoś się może wybiera :?: :D

I Robot
Eye In The Sky
Mammagamma
itd. itd.

:papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.02.2010 19:38

Ja nie.... a Autor tego wątku? :wink:

P.S. Ja wybieram się z kolei na Marka Knopflera do Pragi... :wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.02.2010 19:52

Interseal napisał(a):Ja nie.... a Autor tego wątku? :wink:

Jadę :D Bilety już zarezerwowane ... :D
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 24.02.2010 07:38

Chyba ich najbardziej znany przebój Don't Answer Me
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 24.02.2010 20:36

Fakt - najbardziej znany, ale dla mnie nie pokazujący potencjału muzycznego grupy :D
W wolnej chwili postaram się tu wkleić parę linków do tego co wg mnie w Alanie Parsonsie :D najlepsze :D
Pozdrav.

The Turn of a Friendly Card
Turn of a Friendly Card part 2
May Be a Price To Pay
You don't believe
A Dream within a Dream
The Raven

itd, itd
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 17.03.2010 20:24

Byłem, zobaczyłem, usłyszałem ... :lol: :lol:
Powiem w dwóch słowach - było warto.Przekrój publiczności od 7 - 70 lat :D i wszyscy się dobrze bawili.
Wg mnie chłopaki :D z tego co im się udało najlepszego stworzyć przez te kilkadziesiąt lat zagrali prawie wszystko. Szczególnie w drugiej części koncertu, w której zagrali 3/4 utworów z albumu "The Turn of a Friendly Card" - jak dla mnie najlepszego w karierze zespołu.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

:D :papa:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone