Pozdrawiam z Brist.

P.S. Obecnie 27 st.
.png)
Jeżyna napisał(a):Witajcie, woda jak dobra zupa bo ciepluteńka, w zeszłym tygodniu w Kozino koło Zadaru w ok 27-28 stopni. Teraz jesteśmy w Briście wczoraj ok godziny 15 temperatura wody 28,6 mierzona na głębokości ok 1 m. Miłego pluskania
.png)
.png)
Slavko1974 napisał(a):Jeżyna napisał(a):Witajcie, woda jak dobra zupa bo ciepluteńka, w zeszłym tygodniu w Kozino koło Zadaru w ok 27-28 stopni. Teraz jesteśmy w Briście wczoraj ok godziny 15 temperatura wody 28,6 mierzona na głębokości ok 1 m. Miłego pluskania
Tydzień temu 28 a dzisiaj 23,5? To chyba niemożliwe, żeby w ciągu tygodnia tak spadła temperatura, skoro nonstop upały.
.png)
.png)
"Slavko1974 napisał(a):Tak przypuszczałem, że jakieś cholerne prądy tam przygnały zimno. Całe wybrzeże, temperatury takie, aż przyjemnie popatrzeć a w Zadarze biegun zimna.
W poniedziałek będę w Pakostane, przekonam się osobiście.
.png)
.png)
Slavko1974 napisał(a):Przeczytałem. Koleżanka wyraźnie napisała, że w zeszłym tygodniu koło Zadaru było 27-28 stopni.
A dzisiaj według tego http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n dzisiaj w Zadarze jest 23,5. Gdzie się pomyliłem?
.png)
.png)
.png)
.png)