gusia-s napisał(a):...dziś jest zimna jutro ciepła a za 2 dni znów zimna.
Albo odwrotnie

.png)
gusia-s napisał(a):A co ty porównujesz? teraz jest czerwiec i to, że jest ciepła teraz nie znaczy wcale, że będzie tak samo ciepła albo jeszcze cieplejsza w sierpniu. Czasem jest tak, że dziś jest zimna jutro ciepła a za 2 dni znów zimna.prezesxxll napisał(a):W tym roku widzę że woda cieplejsza , rok temu w sierpniu , była rześka jak to forumowiczę piszą:D
.png)
krutom napisał(a):magdach7 napisał(a):rybson77 napisał(a):Dzisiaj Pag od 14(wtedy przyjechalismy) 32 stopnie, woda wedlug mnie i szwagra bardzo dobra, zony mowily ze zimna jak to baby..
bo to kwestia ilości alkoholu we krwi
Znaczy, że alkohol ochładza wodę![]()
.png)
marosmaro napisał(a):krutom napisał(a):magdach7 napisał(a):rybson77 napisał(a):Dzisiaj Pag od 14(wtedy przyjechalismy) 32 stopnie, woda wedlug mnie i szwagra bardzo dobra, zony mowily ze zimna jak to baby..
bo to kwestia ilości alkoholu we krwi
Znaczy, że alkohol ochładza wodę![]()
Chłopaki nie róbcie jaj. Nie pijcie tyle bo całkiem wystygnie.![]()
![]()
gusia-s napisał(a):A co ty porównujesz? teraz jest czerwiec i to, że jest ciepła teraz nie znaczy wcale, że będzie tak samo ciepła albo jeszcze cieplejsza w sierpniu. Czasem jest tak, że dziś jest zimna jutro ciepła a za 2 dni znów zimna.prezesxxll napisał(a):W tym roku widzę że woda cieplejsza , rok temu w sierpniu , była rześka jak to forumowiczę piszą:D
.png)
prezesxxll napisał(a):gusia-s napisał(a):A co ty porównujesz? teraz jest czerwiec i to, że jest ciepła teraz nie znaczy wcale, że będzie tak samo ciepła albo jeszcze cieplejsza w sierpniu. Czasem jest tak, że dziś jest zimna jutro ciepła a za 2 dni znów zimna.prezesxxll napisał(a):W tym roku widzę że woda cieplejsza , rok temu w sierpniu , była rześka jak to forumowiczę piszą:D
Fakt porównianie nie do końca trafione. Rozpieścił mnie wyjazd w lipcu dwa lata temu, gdzie przez cały tydzień był rosołek:)