Co do piosenki na dziś - Joluś - powiem na razie tyle, że mam baaardzo dużo dvoumic
Janice obejrzałam w slalomie. A jak są po chorwacku warkoczyki?
.png)
.png)
.png)
shtriga napisał(a): A jak są po chorwacku warkoczyki?
.png)
shtriga napisał(a): Noćas cu preći granicu
Okrećem novu stranicu
I u lokalu pored stanice
Ja pjevam da pucaju glasnice
Tej nocy przekroczę granicę
Odwrócę nową stronę/będę po drugiej stronie, za granicą???
I w lokalu przy stacji/w pomieszczeniu przy posterunku celnym???
Zaśpiewam krzycząc głośno (???? To jest chyba to da, którego jeszcze niestety nie czuję...)
.png)
shtriga napisał(a): Jolu! ale co z tymi parolami?
.png)
.png)
.png)
shtriga napisał(a):Przy całej mojej słoniowej inteligencji, nie wpadłabym chyba na taki trop...
shtriga napisał(a):Mnie też jakoś od pewnego czasu nosi poza domem (rodzinnym), ale chyba jeszcze nigdy na tyle daleko, żeby się drzeć z tęsknoty:D . Co gorsza - łapię się na tym, ze wszędzie mi dobrze... To chyba nie za dobrze
.png)
.png)
shtriga napisał(a): I jeszcze wracając do piosenki: Tu ne može ništa niti bog czy to tak jak tłumaczyłam? Bo nie mam pewności.
shtriga napisał(a):A tak po prawdzie dopiero wczoraj mogłam posłuchać piosenki Jesi li sretan. I chcę dodać, że dziadki w takim tempie chyba nie śpiewają...
.png)
Jolanta Michno napisał(a):
"JANICA KOSTELIĆ OSVOJILA JE NOVO ZLATO! Kraljica svjetskog skijanja i svjetskog sporta ostvarila je još jedan čudesan rezultat! Iako shrvana bolešću i slabošću i takva je najbolja na svijetu. Zlatnom medaljom u kombinaciji Janica je postala najuspješnija svjetska skijašica svih vremena..."
više...
![]()
![]()
![]()
Pozdrav svima!
HN Jola
.png)
shtriga napisał(a): ...ustanowiła jeszcze jeden CZYŻBY - CUDOWNY, BAJECZNY? (z kontekstu rozumiem, ale w tych naszych językach tyle pułapek) rezultat.
shtriga napisał(a):Danas ja sam učešlala (???) se kao Janica. Imam dve kiki.
.png)