Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Gdyby nie spora ilość błędów Francuzki, Aga mogła ten mecz przegrać. Francuzka grała bardzo ofensywnie i mocno a Aga tylko się broniła za końcowej linii.
Ostatnio edytowano 26.05.2016 14:24 przez damianisko5, łącznie edytowano 1 raz
Zgadzam się. Tylko czy wszystkie te błędy Francuski wynikały z jej "niefrasobliwości"? Wg. mnie funkcjonujące w tenisie pojecie "błędu niewymuszonego" jest bardzo subiektywne.
Raczej nie, mam tu na myśli błędy serwisowe, których powinna się wystrzegać, tak czy siak tenis to gra błędów i Aga popełniła ich mniej co w sumie dało awans.
Ale na Eurosport2 za kilkanaście minut spotkanie Krakowianki. Oglądałem tylko 3 set ... ciężko jej dzisiaj się grało, ale ostatecznie jest wygrana i awans do kolejnej rundy.
Ostatnio edytowano 27.05.2016 19:34 przez damianisko5, łącznie edytowano 1 raz
To drugi, kolejny mecz, gdzie przy 3 - 0 w drugim secie Agnieszka dekoncentruje się i rywalki łapią drugi oddech. No, ale jest zwycięstwo. W końcu, żeby wygrać turniej to trzeba się napracować.