Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Agnieszka Radwańska

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Agnie ...szka Radwańska

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.01.2018 11:52

damianisko5 napisał(a):Magda Linette w 3 rundzie AO.

Agnieszka też ... i na szczęście nie zagra z Muguruza
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 18.01.2018 12:12

Mecz był ok. 2 w nocy. Czytałem opinie osób, które widziały mecz. Jak ona to wygrywa, to jest "mistrzostwo świata".
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 20.01.2018 13:56

Niewiele E1 pokazał meczu live Polki z Tajwanką. Ale sensacji nie ma. Cóż tu komentować.
Ostatnio edytowano 20.01.2018 14:46 przez damianisko5, łącznie edytowano 1 raz
Hercklekot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hercklekot » 20.01.2018 14:25

Oglądałem całość - niestety Chinka z Tajwanu lepsza. U Pani Agnieszki po zamążpójściu chyba już coraz mniej ochoty na ciężki trening - taki hobby tenis. No ale po tylu latach na korcie można mieć dosyć.
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 20.01.2018 14:49

Masz rację - kondycyjnie słaba, uderzenia, serwis słabiutki, gra na środek kortu wprost na rakietę przeciwniczki, liczenie na błędy. Czyli od dawna bez zmian.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.01.2018 15:03

Pierwszego seta nie widziałem.
W drugim walczyła, ale chyba zabrakło precyzji i kondycji.
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 20.01.2018 23:11

damianisko5 napisał(a):Masz rację - kondycyjnie słaba, uderzenia, serwis słabiutki, gra na środek kortu wprost na rakietę przeciwniczki, liczenie na błędy. Czyli od dawna bez zmian.

......ciekawe, co waść na korcie prezentuje?
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 21.01.2018 09:11

Bez komentarza.
Ostatnio edytowano 10.03.2018 08:18 przez damianisko5, łącznie edytowano 2 razy
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 21.01.2018 13:11

...czyli, wiadomo co
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 19.02.2018 19:10

Agnieszka zakończyła swój występ na pierwszej rundzie w Dubaju. Przegrała z Darią Kasatkiną.
iwc1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwc1 » 19.02.2018 20:04

Dobry Wieczór.
Smutne ale myślę że niestety Agnieszka co mogła to już zrobiła dla polskiego tenisa , przy tych silnych i młodych przeciwniczkach na pewno coraz trudniej wygrywać więc kiedyś i tak trzeba wziąć rozbrat z tenisem. Ma co prawda dopiero 28 lat ale na pewno trudno będzie wrócić chociaż by do pierwszej dziesiątki nie mówiąc o czołowej trójce czego jej życzę ale raczej lekko nie będzie. Po wielu latach życia na walizkach i w świetle fleszy czasem trudno się znaleźć w zaciszu domowym i prowadzić spokojne życie żony i ewentualnie matki....Wielu sportowców nie potrafiło sobie z tym poradzić ale to już jej decyzja i nie będę tutaj pisał jakiś czarnych scenariuszy tylko mogę podziękować za to co było a może jeszcze będzie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.03.2018 23:18

Indian Wells
I runda wolny los
II runda porażka
3:6 ; 2:6 z Osaka
iwc1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwc1 » 10.03.2018 08:59

Dzień Dobry.
Niestety teraz zaczyna wyglądać na równię pochyłą, co prawda Osaka pokonała przed tym pojedynkiem Szarapową a w tym roku nawet Kerber, ale za łatwo jej poszło z Radwańską...ale może przyjdą jeszcze piękne dni .
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 13.03.2018 18:08

iwc1 napisał(a):Dobry Wieczór.
Smutne ale myślę że niestety Agnieszka co mogła to już zrobiła dla polskiego tenisa , przy tych silnych i młodych przeciwniczkach na pewno coraz trudniej wygrywać więc kiedyś i tak trzeba wziąć rozbrat z tenisem. Ma co prawda dopiero 28 lat ale na pewno trudno będzie wrócić chociaż by do pierwszej dziesiątki nie mówiąc o czołowej trójce czego jej życzę ale raczej lekko nie będzie. Po wielu latach życia na walizkach i w świetle fleszy czasem trudno się znaleźć w zaciszu domowym i prowadzić spokojne życie żony i ewentualnie matki....Wielu sportowców nie potrafiło sobie z tym poradzić ale to już jej decyzja i nie będę tutaj pisał jakiś czarnych scenariuszy tylko mogę podziękować za to co było a może jeszcze będzie.

.....a co pan "zrobił" na korcie, że z pana taki ekspert?
iwc1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwc1 » 13.03.2018 20:41

Młody człowieku podejrzewam że młody na zaczepki nie odpowiadam, ale przeszło 50 lat temu odbijałem na kortach AZS w Poznaniu tak sobie piłkę przez siatkę tak w ramach relaksu, a wnioskuję że Ty nawet nie byłeś w planie i za eksperta się nie uważam ,ale zawsze interesowałem się tym sportem a przez te 50 parę lat do dzisiaj raz tygodniu tak sobie piłeczkę dalej odbijam z takimi jak ja nie ekspertami emerytami i tyle . A poza tym po co ta agresja w tym poście powyżej, ja na tym kończę swoje wywody nie będę się niezdrowo pompował , wolę milej spędzać czas niż prowadzić jałowe dyskusje a moje słowa niestety potwierdza proza życia -Pani A. Radwańska nie została zaproszona bodajże po raz pierwszy od lat 10-ciu na turniej Porsche w Stuttgarcie-pozostaną eliminacje....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone