Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aaa, jestem pod wrażeniem :/

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
moscatel
Croentuzjasta
Aaa, jestem pod wrażeniem :/

Nieprzeczytany postnapisał(a) moscatel » 25.08.2008 11:00

Właśnie w telewizorni jakiś oficjel z wielką dumą ogłasza, że rozpoczyna się budowa kolejnego odcinka autostrady, bodajże A2 - całe 62 km, no normalnie padłam z wrażenia. Ciekawe kiedy skończą i kiedy zaczną toto remontować.
Informacje o wspaniałych autostradach w Polsce robiły na mnie zawsze duże wrażenie :evil: a po tegorocznym, pierwszym w życiu pobycie w Chorwacji to już w ogóle słów mi brak, chyba nietrudno się domyślić dlaczego :twisted:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 25.08.2008 11:15

moscatel napisał(a):Właśnie w telewizorni jakiś oficjel z wielką dumą ogłasza, że rozpoczyna się budowa kolejnego odcinka autostrady, bodajże A2 - całe 62 km, no normalnie padłam z wrażenia. Ciekawe kiedy skończą i kiedy zaczną toto remontować.
Informacje o wspaniałych autostradach w Polsce robiły na mnie zawsze duże wrażenie :evil: a po tegorocznym, pierwszym w życiu pobycie w Chorwacji to już w ogóle słów mi brak, chyba nietrudno się domyślić dlaczego :twisted:

Jesli chodzi o A2 Nowy Tomysl-Świecko, to podobno beda budowac betonowa autostrade. Wiec remonty nie beda tak szybko, chyba ze i to spartola ;).
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 25.08.2008 11:42

Lubuszanin napisał(a):Jesli chodzi o A2 Nowy Tomysl-Świecko, to podobno beda budowac betonowa autostrade. Wiec remonty nie beda tak szybko, chyba ze i to spartola ;).

zalezy ile do tego betonu dadza cementu i ile bedzie % cementu w cemencie ...

z 3 miesiace temu skonczylismy budowe nowego domu i jeszcze nie doszedlem do siebie po roku przejsc budowlanych a i tak mielismy bardzo latwo ...
faranek22
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) faranek22 » 25.08.2008 13:58

Niestety takie polskie realia :(

--------------------------------------
haker - łamanie haseł

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone