Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A co po Orebiczu???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 07.01.2011 20:17

Martka niech najlepiej pojedzie na Dugi Otok :D
Maciejka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciejka » 07.01.2011 22:05

mkm wielkie dzięki, chyba takiej właśnie odpowiedzi, podpowiedzi, wypowiedzi oczekiwałam :D
chociaż dopuszczam (czyt. nie wykluczam zmiany moich marzeń)...inne opcje...
bardzo dziękuję wszystkim, a co z tego się urodzi....będę informowała :)
Martka123
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martka123 » 07.01.2011 22:33

Dzięki mkm za kolejną podpowiedź - siadam do internetu i muszę coś wybrać w ciągu kilku najbliższych dni :)
Trzymajcie kciuki, żebym na coś się zdecydowała, bo po tylu sugestiach może być ciekawie... Jak się nie będę odzywać po weekendzie, to znaczy, że zginęłam w sieci...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 08.01.2011 20:04

W takim razie , jeszcze raz spróbuję naprowadzić koleżankę na dobry trop - ktoś wcześniej wspomniał już o Murterze ... i to jest właśnie TO :D
http://www.apartmani-djurdjica.com/index.htm .
Zapamiętaj , tylko Murter - Pod Raduć ... nic innego Cię nie interesuje :D

Tutaj masz widok z góry Raduć i nie tylko ... Murter posiada klimat :!:
sylwiado
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwiado » 27.02.2011 01:24

Witam,
Pozwolę sobie i ja podłączyć się do tematu.
Byłam w Cro dwa razy - pod koniec lat 90. na włóczędze z namiotem od Krk do Splitu i w 2010 r. z trójką dzieci w Orebiczu właśnie. W Peljesacu się zakochałam, sam Orebic był dla mnie wprawdzie trochę za tłumny ale dzieciakom pasował - zwłaszcza słynna lodziarnia :). Teraz intensywnie szukam równie klimatycznych miejsc, trochę bliżej tym razem bo najmniejszy pasażer może w tym roku trochę gorzej znosić podróż :(. Wybór zawęziłam do Bracu oraz okolic Rogoznica - Razanj, dostałam właśnie kilka potwierdzeń wolnych terminów z tych miejsc ale cały czas mam dylemat na co się zdecydować. Co radzicie doświadczeni i bywali? A może jeszcze inne okolice, o których choćby powyżej?
Wiem, że to subiektywne etc. ale o te subiektywne właśnie opinie mi chodzi :).
Pozdrawiam,
Sylwia
karolbp1991
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolbp1991 » 28.02.2011 16:36

w orebicu jest ciekawie?
wosiu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wosiu » 05.03.2011 15:54

Primosten - jest piękny byłem raz w Cro właśnie tam i jest hmm cudownie, pięknie klimatycznie po prostu super.
gego
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gego » 09.03.2011 17:59

Po Orebiczu jest KORCULA :D :D

i tam właśnie zamierzam poleniuchować
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

A co po Orebiczu??? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone