piotrf napisał(a):Beczki mam trochę nie tego rozmiaru![]()
W ramach pomocy forumowej, mogę Cię poratować właściwą beczką
.png)
piotrf napisał(a):Beczki mam trochę nie tego rozmiaru![]()
hrupek666 napisał(a):To tak coś od siebie dodam i nie obrażać się![]()
"Jeb.c biedę i stare baby"
.png)
zebik napisał(a):hrupek666 napisał(a):To tak coś od siebie dodam i nie obrażać się![]()
"Jeb.c biedę i stare baby"
Pomyłkę hrupek przywaliłeś mówi się
jeb.. stare baby i młodych policjantów
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
anakin napisał(a):Derekcję prosze o wyrozumiałość i niezamykanie tematu.![]()
W piątek zamknie się on automatycznie.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Masz to jak w banku, w piętek o 24-tej temat ląduje w śmietniku![]()
Janusz Bajcer napisał(a):...O godz 13 fala oszalałych z bólu ludzi na ulicach świata, wyglądają jak zombi ale biegają i strasznie wyją!
Godz 13.30 male dzieci już umarły zaczynaja umierać teraz dorosli, fala samobójstw na milionową skalę. jest kilka osób których nie boli głowa ,są przerażone! umiera ok 1 miliarda istnień...
Janusz Bajcer napisał(a):Radio gra do końca świata i jeden dzień dłużej![]()
![]()
![]()
.png)
greenrs napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Masz to jak w banku, w piętek o 24-tej temat ląduje w śmietniku![]()
Nie wiem czy dasz radęJanusz Bajcer napisał(a):...O godz 13 fala oszalałych z bólu ludzi na ulicach świata, wyglądają jak zombi ale biegają i strasznie wyją!
Godz 13.30 male dzieci już umarły zaczynaja umierać teraz dorosli, fala samobójstw na milionową skalę. jest kilka osób których nie boli głowa ,są przerażone! umiera ok 1 miliarda istnień...

.png)
BeJur napisał(a):w sumie zgodnie z prośbą założyciela wątku napisałabym tu parę miłych rzeczy, paru osobom ... ale w sumie po co mam się wysilać skoro są ignorowani???
kiedyś ktoś mądry napisał - szkoda czasu na idiotów ... i jakoś trzymam się tego ostatnio ....
.png)
CROberto napisał(a):BeJur napisał(a):w sumie zgodnie z prośbą założyciela wątku napisałabym tu parę miłych rzeczy, paru osobom ... ale w sumie po co mam się wysilać skoro są ignorowani???
kiedyś ktoś mądry napisał - szkoda czasu na idiotów ... i jakoś trzymam się tego ostatnio ....
Chyba do mnie pijesz .....ale ja w temacie się wygłupiamprawie cała reszta postów jest na "out-cie"
Wątek zdawał się mieć jajcarskie zamiary i się dostosowałem - chciałem żartami go rozruszać , ale po takim nastawieniu to lepiej "Dynastię"było oglądnąć........
Spadam - nic tu po mnie.....baw sie dobrze,cześć.
.png)
BeJur napisał(a):
jeśli myślisz, że o Tobie myślę, to jesteś w błędzie![]()
nie żebym się tłumaczyła ... ale po prostu jakoś ... tak