mam nadzieje ze sie spotkamy .jedziemy całą rodzina 2 na 2
tel:691698033
gg:
7261638
Pozdrawiam KASIA
.png)
.png)
marcin35 napisał(a):Jedno auto 4 dorosłe osoby jedziemy przez Czechy ,Austrie i Słowenie.Jedziemy do Trogiru.Pzdro!!!!wojciechmw napisał(a):Hey
Marcin35 Ty też jedziesz z Poznania? W ile aut jedziecie i gdzie dokładnie może rzeczywiscie lepiej bedzie jak pojedziemy razem pogadam z reszta mojej załogi i odezwe sie jak by co
pozdrawiam
.png)
Jedziemy bez noclegu bo w sobotę im pózniej w Chorwacji tym większe ryzyko korków ale może gdzieś na trasie się trafimy albo też na miejscu, będziemy mieszkać w Slatine i okupować restauracje Saskor pewnie co wieczór.Życzę milego pobytu i do zobaczenia.Ostrowiak napisał(a):marcin35 napisał(a):Jedno auto 4 dorosłe osoby jedziemy przez Czechy ,Austrie i Słowenie.Jedziemy do Trogiru.Pzdro!!!!wojciechmw napisał(a):Hey
Marcin35 Ty też jedziesz z Poznania? W ile aut jedziecie i gdzie dokładnie może rzeczywiscie lepiej bedzie jak pojedziemy razem pogadam z reszta mojej załogi i odezwe sie jak by co
pozdrawiam
A my z Ostrowa takze 21.08 do Trogiru (na Ciovo), kremowy Citroen C5 (4 osoby), śpimy po drodze w ok.Grazu, rano o 7 śmigamy dalej.
Z powrotem wracamy 30.08 bez noclegu...
.png)
marcin35 napisał(a):Jedziemy bez noclegu bo w sobotę im pózniej w Chorwacji tym większe ryzyko korków ale może gdzieś na trasie się trafimy albo też na miejscu, będziemy mieszkać w Slatine i okupować restauracje Saskor pewnie co wieczór.Życzę milego pobytu i do zobaczenia.Ostrowiak napisał(a):marcin35 napisał(a):Jedno auto 4 dorosłe osoby jedziemy przez Czechy ,Austrie i Słowenie.Jedziemy do Trogiru.Pzdro!!!!wojciechmw napisał(a):Hey
pozdrawiam
A my z Ostrowa takze 21.08 do Trogiru (na Ciovo), kremowy Citroen C5 (4 osoby), śpimy po drodze w ok.Grazu, rano o 7 śmigamy dalej.
.png)
Wiem gdzie będziesz wyczytałem na forum a Saskor w Slatine to naprawdę fajna knajpa!!!!Bardzo szerokiej drogi!!!!!!!!!!!!!!!Ostrowiak napisał(a):marcin35 napisał(a):Jedziemy bez noclegu bo w sobotę im pózniej w Chorwacji tym większe ryzyko korków ale może gdzieś na trasie się trafimy albo też na miejscu, będziemy mieszkać w Slatine i okupować restauracje Saskor pewnie co wieczór.Życzę milego pobytu i do zobaczenia.Ostrowiak napisał(a):marcin35 napisał(a):Jedno auto 4 dorosłe osoby jedziemy przez Czechy ,Austrie i Słowenie.Jedziemy do Trogiru.Pzdro!!!!wojciechmw napisał(a):Hey
pozdrawiam
Będziemy wypatrywać C-maxa na wielkopolskich numerach..
My bęziemy z drugiej strony Ciovo w Okrugu Dolnym.
Ale moze sie gdzieś przypadkiem zobaczymy ...
.png)
Kapete napisał(a):Witam,
Ja z Warszawy 20.08 po południu, albo 21.08 z rana.
Kierunek: Rijeka, ale tak w szczegółach to się okaże na miejscu.... może wyspa jakaś?
.png)
maniekwawa napisał(a):Ja do cro wyjeżdżam 21 sierpnia (piątek) o godzinie ~ 18,00 i mam zamiar być w Zadarze na drugi dzień ~ południa (jadę z Warszawy). Zobaczymy czy w tym roku się uda. Jadę przez Węgry, Cieszyn, Zilina, Crosma, Szembathely, Nagykanizsa (czyli droga 86), Verazdin, Zagrzeb, Zadar. Pozdrawiam i miłego urlopu.
PS. Jest gdzieś wątek o dacie wyjazdu. Podpowiedzcie gdzie.
.png)
.png)