Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

1% dla małego Komika

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
-Yaro-
Cromaniak
1% dla małego Komika

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 08.01.2012 19:38

Moi drodzy piszę tu w imieniu mojego dobrego przyjaciela z Ford Club Polska, Mariusza vel. Komika.
W zeszłym roku na ogólnopolskim zlocie FCP w Kryspinowie miałem przyjemność poznać Mariusza (wcześniej znaliśmy się tylko przez internet ponieważ Mariusz pracował w Szwecji) oraz jego rodzinę osobiście. Wiedziałem że jego syn Łukasz jest ciężko chory, ale nie zdawałem sobie sprawy że aż tak bardzo, na dodatek tak dzielnie znosi tą straszną chorobę. Łukasz wywarł na mnie i mojej żonie i nie tylko wielkie wrażenie, okazał się jak na swój wiek dzieckiem nadzwyczaj inteligentnym. Czemu o tym piszę, jak co roku na FCP rusza akcja "1% dla małego komika" polega ona na tym żeby przeznaczyć 1% podatku na Stowarzyszenia Rodziców Dzieci Chorych na Białaczkę i inne Choroby Nowotworowe. Wiadomo że leczenie i leki kosztują, więc jak nie macie pomysłu na co przeznaczyć ten 1% przeznaczcie go na Łukasza. W imieniu Łukasza i jego rodziny, oraz swoim wszystkim darczyńcom z góry dziękuje.

Program TVP Szczecin o chorobie Łukasza

Stowarzyszenia Rodziców Dzieci Chorych na Białaczkę
i inne Choroby Nowotworowe
W Szczecinie, ul. Unii Lubelskiej 1
71-344 Szczecin
KRS 0000120305
NIP 852-11-79-253
Konto bankowe Stowarzyszenia
Bank PEKAO SA II Oddział Szczecin
25 1240 3927 1111 0000 4100 0269
*Z dopiskiem Łukasz Berezak
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 08.01.2012 20:04

Myślę, że warto odświeżyć ten watek

forum/viewtopic.php?t=21796&postdays=0&postorder=asc&start=0
aby wpisać powyższą prośbę.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.