Czy w Marusici też będzie miała miejsce taka sytuacja.
Dwa lata temu byłem w Pisaku - to przecież niedaleko i woda była super.
Dzięki za pomoc
.png)
.png)
.png)

Kowal38 napisał(a):Byłem osobiście na Rafcie na Cetinie,kąpałem sie w Cetinie kilka razy !!!!!!!!!!
Woda jest dużo cieplejsza niż Jadran!!!!!!!!!!!(przynajmniej napewno w sezonie!)
Tak że nie wiem skąd sugestia Pana Platona???
Na koniec powiem tak ,że woda w Jadranie jest tak zimna od Cetiny jak Bałtyk w Gdańsku od Wisły:
.png)
platon napisał(a):Kowal38 napisał(a):Byłem osobiście na Rafcie na Cetinie,kąpałem sie w Cetinie kilka razy !!!!!!!!!!
Woda jest dużo cieplejsza niż Jadran!!!!!!!!!!!(przynajmniej napewno w sezonie!)
Tak że nie wiem skąd sugestia Pana Platona???
Na koniec powiem tak ,że woda w Jadranie jest tak zimna od Cetiny jak Bałtyk w Gdańsku od Wisły:
Brrrr
Ale jak Wisła zimna w Wiśle,czy jak Wisła zimna w Gdańsku?
.png)
.png)
.png)

ibiz napisał(a):Woda od Cetiny to moze byc zimniejsza w Omisiu a nie Rogoznicy. Bylem w obywdu tych miejscach, plywalem w Adriatyku i w czerwcu woda w Omisiu jest ciut chlodniejsza od innych miejsc. Jest za to mniej soli, cetina to gorska rzeka, bardzo czysta - zyja w niej raki rzeczne.
w Rogoznocy woda jest bardzo czysta, byc moze wynika to ze jest tam bezposrednie wysjcie na morze i woda jednak sie "wymienia" - nie stoi tak jak w innych zatokach
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...