.png)
.png)
ankaz napisał(a): Czy ktoś był w apartamentach ZAPORAT - DUBA - lub gdzieś w okolicy i może coś bliżej napisać o tym miejscu
.png)
.png)
.png)
Od upominania jest Administrator.WolfAtTheDoor napisał(a):Jeśli chodzi o apartamenty to chyba jest do tego przeznaczony inny dział...
Spoko, Ankaz. Macie obydwoje po kilka postów i już szarpanie. Po co? A co do Duby, to cisza i spokój. Plaża kilkaset metrów na lewo od portu to dopiero cisza. Pierwszy raz na nią poszedłem i nie było na niej nikogo.ankaz napisał(a):Pytanie nie dotyczyło tylko apartamentu ale ogólnie pytałam o miejsce jakim jest DUBA. Otrzymałam rzeczowe odpowiedzi podziękowałam.
.png)
dasuch napisał(a):Od upominania jest Administrator.WolfAtTheDoor napisał(a):Jeśli chodzi o apartamenty to chyba jest do tego przeznaczony inny dział...Spoko, Ankaz. Macie obydwoje po kilka postów i już szarpanie. Po co? A co do Duby, to cisza i spokój. Plaża kilkaset metrów na lewo od portu to dopiero cisza. Pierwszy raz na nią poszedłem i nie było na niej nikogo.ankaz napisał(a):Pytanie nie dotyczyło tylko apartamentu ale ogólnie pytałam o miejsce jakim jest DUBA. Otrzymałam rzeczowe odpowiedzi podziękowałam.
Obydwoje zajrzyjcie najpierw TUTAJ
Pozdrav
.png)
WolfAtTheDoor napisał(a):Kolego, ty chyba nie jesteś poważny myśląc że ktoś przeczyta 141 stron jakiegoś tam tematu?
.png)
ankaz napisał(a):Jeszcze raz dziekuje za pomoc i przepraszam za zamieszanie. Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne