Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaostrog czy Zivogosce Blato/Porat ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 11.08.2010 21:17

Szczający_Goryl napisał(a):... przyjaciel ma też syna.

A przyjaciel to zapewne " Srają... Goryl " :)
Przepraszam za żart :?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 11.08.2010 21:25

jasio napisał(a):
Szczający_Goryl napisał(a):... przyjaciel ma też syna.

A przyjaciel to zapewne " Srają... Goryl " :)
Przepraszam za żart :?

Rzygający lepiej brzmi. :D
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 11.08.2010 22:47

Szczający - jeżeli przeczytasz mniej niż 40 stron o plażach piaszczystych to zobaczysz, że są. Ale nie takie jak nad Bałtykiem.
Takie w cro to tylko w Erze (jak wykupisz roaming).
Ale kilka ich znajdziesz.
Szczający_Goryl
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szczający_Goryl » 12.08.2010 10:18

Chciałbym aby w temacie wypowiedział(a) się :

@korfu01
@Interseal
@stafid

Byli i widzieli, ale za Chiny nie mogę do nich nic napisać, nie maja maila a wiadomości prywatne maja zastrzeżone.

Może wypowiedziałby się kto kto był i widział. Dziwna zmowa milczenia jest na tym forum.

PS.
Do admina mam myśl. Fajnym pomysłem byłoby stworzenie nowego katalogu na forum lub doczepienie do (Regiony i miejscowości turystyczne) jako przyklejone wątków (koniecznie w porządku alfabetycznym), tzw. fotorelacji.
Wtedy nowy użytkownik forum lub gość wchodzi w forum i szuka miejscowości, która go interesuje. Wątki doczepiane jako przyklejone musiałby być sprawdzone przez admina pod kątem treści (doklejane tylko te, które są źródłem informacji dla innych, a nie te w których jest opis typu "byłem tu i tu, chętnych zapraszam na maila"). Moim zdaniem (osoby nowej, szukającej informacji) byłoby to mega ułatwienie.
Oczywiście to tylko pomysł, wiec zastanówcie się admini.

Pozdro
stafid
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) stafid » 12.08.2010 20:49

[quote="Szczający_Goryl"]Chciałbym aby w temacie wypowiedział(a) się :

@korfu01
@Interseal
@stafid

Byli i widzieli, ale za Chiny nie mogę do nich nic napisać, nie maja maila a wiadomości prywatne maja zastrzeżone.

Może wypowiedziałby się kto kto był i widział. Dziwna zmowa milczenia jest na tym forum.

nigdy do blato zdecydowanie zaostrog ........ no i głów się przyczyny jak powyżej :lol: żartuję, bez różnicy z dzieciakami lepiej tam niż na makarze pozdro
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.08.2010 00:55

Troll napisał(a):Jedż do Blato.

Nie zwracajcie uwagi na tego Trolla, chodzi po forum i szuka zaczepki. Prezglądnijcie jego wpisy. Zwykły Troll
Szczający_Goryl
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szczający_Goryl » 16.08.2010 22:31

Powiedzcie jeszcze w jaki sposób zamówić sobie apartamenty ? Polecacie jakas strone www ?

Czy nie lepiej jechać w ciemno, jadę we wrześniu 11 w rocznicę zamachów w USA, hehe. Wiec powinno być już lekko po sezonie.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 16.08.2010 22:35

Szczający_Goryl napisał(a):Powiedzcie jeszcze w jaki sposób zamówić sobie apartamenty ? Polecacie jakas strone www ?

Czy nie lepiej jechać w ciemno, jadę we wrześniu 11 w rocznicę zamachów w USA, hehe. Wiec powinno być już lekko po sezonie.

W ciemno najlepiej.
appimate
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) appimate » 16.08.2010 23:02

Szczający_Goryl napisał(a):Powiedzcie jeszcze w jaki sposób zamówić sobie apartamenty ? Polecacie jakas strone www ?

hej! byliśmy w tym roku (niestety, już wróciliśmy - właśnie w ten weekend) w Zivogosce-Porat. do Zaostrogu nie zajrzeliśmy, więc nie silę się na porównanie. ale mogę powiedzieć, że w Porat jest bardzo, bardzo spokojnie (sama osada liczy pewnie kilkadziesiąt budynków), a plaże są bardzo ładne, czyste i nadające się dla dzieci (dno dość łagodnie opada pozwalając nawet maluchom na dość bezpieczną zabawę w wodzie).

my zatrzymaliśmy się u rodziny Grbic (jak napiszesz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl podam ci namiary na tych ludzi). apartament na samej górze, z widokiem na morze i wyspę Hvar. całkiem przyzwoicie.

nie wiem czego szukasz - jeśli ciszy i spokoju, to tam to znajdziesz. jeśli kurortu tętniącego życiem, "lansowania się", itd. - lepiej jechać do Makarskiej...

co do piaszczystych plaż w Cro - są takowe (http://www.google.pl/search?hl=pl&safe=off&q=piaszczyste+pla%C5%BCe+w+chorwacji&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=piaszczyste&gs_rfai=).
ja byłem pierwszą część urlopu wyżej, w okolicach Sibeniku (w wiosce Tribunj) i stamtąd jeździłem na wyspę Murter, gdzie na plażach: Slanica i Podvrske jest piasek w morzu. bardzo mi się tam (szczególnie Podvrske) podoba, ale to inna część Dalmacji...[/url]
Szczający_Goryl
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szczający_Goryl » 29.08.2010 09:32

Temat można zamknąć, jadę do Zivogosce Blato. Z czystej ciekawości zajrzę też do Zaostrogu i powiem co lepsze moim zdaniem. Oczywiście na forum napisze. Pozdro
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Zaostrog czy Zivogosce Blato/Porat ? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone