ZAJEC napisał(a):Piszecie o wiatrach typu bora ,a kto wie co to jest tramontana ?
bora bywa straszna ale tramontana... to nawet strach pomyśleć..
.png)
ZAJEC napisał(a):Piszecie o wiatrach typu bora ,a kto wie co to jest tramontana ?
.png)
caja2 napisał(a):Znajomi dzwonili z cro, poza deszczem informowali o robotach w tunelu Sv. Rok i godzinnym objedzie przez góry. Było to w poniedziałek 22 06. czy ktoś ma jakieś info na ten temat, czy to dłuższe czy sporadyczne wyłączenie tunelu?

.png)
TTT napisał(a):W zeszłym roku stałem przed tym tunelem jakieś 4h w korku. W 2009 miał być już oddany do użyku "w całości". Mam rozumieć, że już tak jest (jeśli nie wieje za bardzo) - tzn oba pasy przejezdne ?
.png)
yskyerka napisał(a):TTT napisał(a):W zeszłym roku stałem przed tym tunelem jakieś 4h w korku. W 2009 miał być już oddany do użyku "w całości". Mam rozumieć, że już tak jest (jeśli nie wieje za bardzo) - tzn oba pasy przejezdne ?
Tak, tunel jest już otarty w całości, zamykają go tylko w wyjątkowych okolicznościach np silny wiatr.
.png)
.png)
caja2 napisał(a):Znajomi dzwonili z cro, poza deszczem informowali o robotach w tunelu Sv. Rok i godzinnym objedzie przez góry. Było to w poniedziałek 22 06. czy ktoś ma jakieś info na ten temat, czy to dłuższe czy sporadyczne wyłączenie tunelu?