Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamieszki w Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
RASIU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RASIU » 28.02.2011 01:07

Mkm-ie, czas twojego socrealizmu minął i już nigdy nie powróci. Twoje żarty są tak samo żałosne jak jęki towarzysza Biedronia przy zatrzymaniu przez policję. Twoje "rady" dla Chorwatów pasują tu jak pięść do nosa. Skoro lubisz LSD, to na widok mordy Jaruzela pewnie szczytujesz?

aha, HDZ to tacy sami "narodowcy" jak Liga Podejrzanych Rodzin. Nie ma to jak łykać demoliberalną papkę poprawności politycznej... :lol: Nie pouczajcie Chorwatów, zróbcie porządek u siebie... zaczynając od własnego "M".

Wielcy demokraci od siedmiu boleści...

6 lat okupacji ze strony Rzeszy plus prawie 60 zim czerwonego ścierwa. Nie rozumiem tego jak można popierać spuściznę morderców własnego narodu? wszystko, byle nie czerwoni!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2011 08:07

Proszę o nie włączanie polityki polskiej do zamieszek w Chorwacji :!: :!: :!:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 28.02.2011 08:18

Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze: NIE :D
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 28.02.2011 09:02

Komunistima pszebranim w nowe barwe pod nazwom SDP muwime stanowczo NIE :twisted: :evil:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 28.02.2011 11:08

No tak... wybory w Hr się zbliżają a Chorwaci tak naprawdę nie będą mieli na kogo głosować ... nie zazdroszczę.....
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 28.02.2011 11:49

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):No tak... wybory w Hr się zbliżają a Chorwaci tak naprawdę nie będą mieli na kogo głosować ... nie zazdroszczę.....

Może zgłosimy kogoś z forumowiczów np. Janusz B. :D
Janusz, co Ty na to?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 28.02.2011 11:51

Ja tak generalnie to sobie myślę że sporo forumowiczów powinno dostać prawo do głosowania w wyborach w Cro. Przecież jest NASZA :!: :!: :!: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2011 13:08

Janusz Bajcer napisał(a):Proszę o nie włączanie polityki polskiej do zamieszek w Chorwacji :!: :!: :!:

Aż się wzruszyłem,w kontekście bana na Twój wniosek ,za link do zdjęcia grobu pary prezydenckiej na Powązkach. ;)
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 28.02.2011 14:06

Rysio napisał(a):Ja tak generalnie to sobie myślę że sporo forumowiczów powinno dostać prawo do głosowania w wyborach w Cro. Przecież jest NASZA :!: :!: :!: :wink:

No właśnie, słusznie - Jestem ZA!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2011 14:12

santosz napisał(a):
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):No tak... wybory w Hr się zbliżają a Chorwaci tak naprawdę nie będą mieli na kogo głosować ... nie zazdroszczę.....

Może zgłosimy kogoś z forumowiczów np. Janusz B. :D
Janusz, co Ty na to?

Traktuję to jako polityczną fikcję :wink: :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2011 14:14

hepik napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Proszę o nie włączanie polityki polskiej do zamieszek w Chorwacji :!: :!: :!:

Aż się wzruszyłem,w kontekście bana na Twój wniosek ,za link do zdjęcia grobu pary prezydenckiej na Powązkach. ;)

Wnioskowałem o ban czasowy, abyś przemyślał .... i nie wpadał w recydywę :!:
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 28.02.2011 17:24

santosz napisał(a):
Rysio napisał(a):Ja tak generalnie to sobie myślę że sporo forumowiczów powinno dostać prawo do głosowania w wyborach w Cro. Przecież jest NASZA :!: :!: :!: :wink:

jasne i jak będziemy głosować tak jak w kraju to do d pojedziemy a nie do Cro :evil: :evil: :evil:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 28.02.2011 18:42

smok131 napisał(a):
santosz napisał(a):

jasne i jak będziemy głosować tak jak w kraju to do d pojedziemy a nie do Cro :evil: :evil: :evil:

Dzis słońce trochę mi przygrzało i nie jarzę tak jak zwykle - wiec nie rozumiem konkluzji. jasniej please :P
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 28.02.2011 19:03

Josko Bulic napisał(a):Komunistima pszebranim w nowe barwe pod nazwom SDP muwime stanowczo NIE :twisted: :evil:

Josko żyjesz widzę :d Pozdrowionka :) hehe
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 28.02.2011 20:20

Adam.B napisał(a):
Josko Bulic napisał(a):Komunistima pszebranim w nowe barwe pod nazwom SDP muwime stanowczo NIE :twisted: :evil:

Josko żyjesz widzę :d Pozdrowionka :) hehe
Żijem żyjem dopjero z wakacija pszibilem i mam dużo żeczi do zroblienia. Za tidzien lub dwa w sobote zrobime spotkanie Wielikopolske Crorodzinke i mame nadzieje da tym razem bendesz znami Adame :D :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Zamieszki w Chorwacji - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone