Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadar we wrześniu dla 2 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AisaFreya
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AisaFreya » 24.04.2013 15:11

Witajcie
Jestem tu nowa i będę wdzięczna za pomoc.
Szukam na wrzesień apartamentu w Zadarze. Chętnie z ładnym widokiem, cena rozsądna (nie wiem na ile jest rozsądna ale stawiałam na do ok 40-50 euro / apartament), niedaleko miasta, żeby można wieczorem spacerkiem na kolację się wybrać i samochodu nie ruszać :)
Chyba że polecacie jakieś inne miejscowości w pobliżu Zadaru.
Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziękuję!
Aisa
arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 24.04.2013 15:28

Najbliższa fajna miejscowość jaka mi przychodzi do głowy to Pakostane. To miejscowość położona ok. 30-35 km na południe od Zadaru. Myślę, że nie będzie wielkiego problemu ze znalezieniem apartamentu w podanej cenie.
Ponadto, to dobra baza wypadowa zarówno do Zadaru jak i do Sibenika, Trogiru, wodospadów KRKA i wielu, wielu innych.
AisaFreya
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AisaFreya » 24.04.2013 15:31

Super dziękuję!
Szukam tak naprawdę czegoś uroczego, z widokiem na wodę i uroczymi uliczkami
Oczywiście wiem że cała Chorwacja tak wygląda bo zwiedziłam już Hvar i Rovinji :)
to jako opcję poprosiłabym również Pakostane
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 24.04.2013 23:09

witaj!nie daj z siebie zedrzec skory,wrzesien to juz po sezonie,wiec znajdziesz kwatery na 2 osoby za duzo mniejsze pieniadze(moze nawet za polowe tego,co zamierzasz wydac)...pozdrawiam
AisaFreya
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AisaFreya » 25.04.2013 13:25

Dobrze wiedzieć !
Ślicznie dziękuję :)
AisaFreya
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AisaFreya » 25.04.2013 13:39

Wygląda na to że Tribunj jest spokojniejsze - czy jakieś opinie na temat tej miejscówki?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone