Szukałem tego sklepu, kiedyś był w telewizji, Szukałem go w sieci i nic.
Zalogowałem się w Kurierze Piwnym, też nie mogli znaleźć nic z Cro
.png)
.png)
Łukasz napisał(a):Jak juz zaczynacie tęsknić za Chorwackim piwem to rzeczywiście z tego Forum robi się sekta. Wiem co piszę bo też mam jeden gatunek piwa za którym tęsknie. Ale to piwo z byłego NRD (Radeberger) i niestety forum miłośników NRD nie znalazłem.
.png)
.png)
.png)
slawek66 napisał(a):ze wlasnie otwarlem ostatnia butelke zlocistego plynu pod nazwa OZUJSKO
jest mi z tego powodu niezwykle smutno i zastanawiam sie czy mozna w poludniowej polsce nabyc gdzies ten doskonaly produkt, jesli ktos wie gdzie to poprosze o namiary
pozdrowienia dla cropiwoszy
.png)
krakuscity napisał(a):slawek66 napisał(a):ze wlasnie otwarlem ostatnia butelke zlocistego plynu pod nazwa OZUJSKO
Mnie została ostatnia puszka Ożujska a do krakowskiego spotkania jeszcze daleko więc nic nie obiecuję. Natomiast słyszałem, że gdzieś w Kraku jest (był) sklep z różnymi markami piw nie tylko z Europy więc postaram się dowiedzieć. Sól morską (chorwacką) juz w Krakowie znalazłem to i może piwo mi sie też uda.![]()
Pozdrawiam
.png)
SZOTER napisał(a):Slawku przykro mi stwierdzic ale probowalem szukac i OZUJSKO i KARLOWACKO na terenie poludnia naszej ojczyzny NIE DO DOSTANIA. Nie sprowadzaja takiego piwa Baaaa rozmawialem ostatnio z przedstawicielem chandlowym o prubie sprowadzenia do Krakowa slowackiego piwa SLadny Mnich, Saris itd i co? I NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI. A szkoda. Pozostaje nam tylko samochod i wycieczka 120km do naszych slowackich braci. Pozdrawiam
.png)
slawek66 napisał(a):SZOTER napisał(a):Slawku przykro mi stwierdzic ale probowalem szukac i OZUJSKO i KARLOWACKO na terenie poludnia naszej ojczyzny NIE DO DOSTANIA. Nie sprowadzaja takiego piwa Baaaa rozmawialem ostatnio z przedstawicielem chandlowym o prubie sprowadzenia do Krakowa slowackiego piwa SLadny Mnich, Saris itd i co? I NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI. A szkoda. Pozostaje nam tylko samochod i wycieczka 120km do naszych slowackich braci. Pozdrawiam
i to jest przykre ze nie ma piwa zza miedzy a niemieckich, amerykanskich czy nawet izraelskich wynalazkow jest pod dostatkiem
na slowacje wybieram sie za tydzien to cos przywioze ale do cro troszke daleko zeby po piane pomykac
pozdrowienia
.png)
.png)
.png)