napisał(a) AdamSz » 01.07.2011 22:35
Witamy Kolegę na forum. poczytaj od deski do deski ten wątek i inne z rodzaju - żeglarstwo. Tam znjdziesz wszystko, lub prawie wszystko, co pisza ci wariaci

Powiem Ci, że jak masz chęć, łódke i własny transport, acha, trochę więcej czasu niz standardowe 10-14 dni urlopu oraz ważne - własny transport, to bym sie nnie zastanawiał. O kwestaich bezpieczeństwa nie będę pisał, że to jednak nie jezioro, a morze, etc, etc, etc. Żeglarz jesteś. Co do kwestii technicznych, widziałem parę naszych szuwarowo-bagiennych na Adriatyku, nawet takie 5,50. Mówią, mieczówką nie da rady, skacze, ale co tam nie da rady !!! jak ludziska są i to robią. Ktoś tam wcześniej wkleił zdjęcie Micro Polo na Hvarze. Można ? , MOŻNA

Jest wiele miejsc osłonietych, wręcz wewnetrzne jeziora. Ja bym spróbował. Transport, uważam sprawa priorytetowa i duże wyzwanie logistyczne. W jedna stronę min. 3 dni nie wyjęte. Wiem od kogos kto wozi motorową. No i jak zlecisz transport - kaplica finansowa, teraz biorą ok. 2 zeta za km, na dłuższe trasy mozna ponegocjować, ale ...!!! 5 wychodzi. reasumując, ja polecam tą przygodę

i wiem, że kiedyś też to zrobię. Pozdrawiam.