Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyspa PASMAN poszukuje apartamentu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
spoker73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) spoker73 » 23.05.2009 12:39

witam

tak jak w temacie poszukuje sprawdoznego apartamentu w fajnym miejscu, niedaleko plazy na wyspie Pasman miejscowosc nieistotna termin wyjazdu poczatek wrzesnia

e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

z góry dzieki za info
spoker73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) spoker73 » 01.07.2009 08:54

minęło troszkę czasu.....zero odpowiedzi, naprawdę nikt nic niesłyszał?
pierzaczek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pierzaczek » 01.07.2009 12:42

Ja byłem w Kuklijicy ale apartamenty mialem przez biuro turystyczne załatwione.
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 01.07.2009 13:07

spoker73 napisał(a):minęło troszkę czasu.....zero odpowiedzi, naprawdę nikt nic niesłyszał?

Może to Ci pomoże zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Szukaj miejscowości w której chcesz przebywać. Osobiście wolę stały ląd a konkretnie Biograd Na Pasman można się wybrać promem :) Powodzenia i udanego wypoczynku :)
spoker73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) spoker73 » 01.07.2009 16:26

Osobiście wolę stały ląd a konkretnie Biograd Na Pasman można się wybrać promem icon_smile.gif Powodzenia i udanego wypoczynku icon_smile.gif

Biograd znam jak własną kieszeń byłem tam minimum 10 razy, od paru lat zrobiło się tam bardzo komercyjnie i strasznie tłoczno stąd moja decyzja o Pasmanie.....tam jest cisza i spokój.
jurgrze
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurgrze » 01.08.2009 14:00

Mam namiary na kapitalną i tanią kwaterkę w miejscowości Zdrelac na Pasmanie. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link .Mogę odpowiedzieć na ewentualne pytania.
spoker73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) spoker73 » 01.08.2009 20:25

jurgrze napisał(a):Mam namiary na kapitalną i tanią kwaterkę w miejscowości Zdrelac na Pasmanie. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link .Mogę odpowiedzieć na ewentualne pytania.

nieobraź sie ale wygląda trochę "kulawo", ale moze to tylko takie wrazenie, napisz cos wiecej na temat " jakośći" apartamentów, zyczliwosci gospodarzy, plazy i samym miescie.

dzieki z góry.
TaTa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) TaTa » 01.08.2009 20:40

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Byłem tam kilka razy. Anita mówi po polsku. Jest sympatycznie. Polecam.
jurgrze
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurgrze » 02.08.2009 10:46

My byliśmy w głównej części (ok.3km od mostu) czyli tam gdzie poczta, port, sklep, cmentarz i kościół. Niedaleko (400m) była plaża super dla dzieci - 100 metrów piaszczystego płytkiego morza. Polecam wycieczkę na pobliskie wzgórze (widać kapliczkę), podjeżdża się autkiem na wysokość Banij i w prawo, dojeżdża do małego parkingu a stamtąd 20 minut spacerku. Widoki na Kornati niezapomniane. Polecam lody przy wjeździe do Kuklicy(5 km od Zdrelaca), i w ogóle wycieczkę do tej miejscowości, jest gdzie pospacerować. Naprawdę tanie kwatery dla nie oczekujących wypasu (bez marmurów) ale z całym niezbędnym wyposażeniem kuchennym, nawet mikrofala i wieża CD. Domek jest na wzgórzu i widoczki na cieśninę i Zadar niezapomniane, szczególnie nocą. Na tarasie jest gril elektryczny, tarasów jest w ogóle kilka, my byliśmy w pięc rodzin i na tych tarasach imprezowało się super. W porcie była jakaś dyskoteka, ale nie korzystaliśmy. Płynie też bezpośrednio statek do Zadaru więc na wycieczkę można za parę kun się wybrac. Gospodarz serdeczny, częstował rakiją i na wyjazd dał po butelce wina i rakijki. Miejscowośc niezbyt interesująca, ale 30 euro za cztery osoby to chyba nie dużo :lol: za wypoczynek w Chorwacji. Ja w każdym razie jestem zachwycony pobytem.
jurgrze
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurgrze » 02.08.2009 11:07

Dla ścisłości to była cena w czerwcu, w sezonie jest 45 euro ale to też niewiele jak na ich warunki. Apartament był dwupokojowy z kuchnią i łazienką.
spoker73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) spoker73 » 03.08.2009 10:15

TaTa napisał(a):http://www.vila-ruzmarin.com. Byłem tam kilka razy. Anita mówi po polsku. Jest sympatycznie. Polecam.

ten link jest zły, niewczytuje zadnej strony, jesli mozesz to popraw go bo chcialbym obejrzec ten apartament
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 03.08.2009 10:50

spoker73 napisał(a):
TaTa napisał(a):http://www.vila-ruzmarin.com. Byłem tam kilka razy. Anita mówi po polsku. Jest sympatycznie. Polecam.

ten link jest zły, niewczytuje zadnej strony, jesli mozesz to popraw go bo chcialbym obejrzec ten apartament

Po com jest kropka. To jest powód.

Teraz jest OK Powodzenia

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
spoker73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) spoker73 » 03.08.2009 20:51

mirek109 napisał(a):
spoker73 napisał(a):

Po com jest kropka. To jest powód.

Teraz jest OK Powodzenia

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

szewski bład ktorego niezauwazylem.

dzieki za zmiane

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone