Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wysepka Ciovo koło Trogiru - amatorskie nurkowanie?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agnicha78
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnicha78 » 16.08.2006 11:51

Witam, czy ktoś był może na wysepce Ciovo koło Trogiru (konkretnie chcemy się zatrzymać na campingu ROZAC) i może polecić jakieś fajne zatoczki interesujące z punktu widzenia amatorskiego nurkowania?
Najlepiej ze skalistym brzegiem.
Bardzo dziękuję za porady. :D
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 16.08.2006 13:05

bylismy na ciovo----piekne miejsce

ale nie camp rozać--- niestety

na 4 campy jakie odwiedziliśmy wtym roku ten był najgorszy i chyba wychodził najdrozej

jest jedna duza łazienka --wprawdzie nowa ale zamała na te tłumy które sie tam myja i niestety pani sprzątaczka nie nadaza I CO GORSZE BRAK CIEPŁEJ WODY!!!!!!! KOSZMAR JEŚLI CHODZI O DZIECI!!!
agnicha78
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnicha78 » 16.08.2006 13:08

A który z campingów na Ciovo warto zatem odwiedzic?
I który jest w miarę blisko centrum Trogiru?

Dziękuję. :D
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 16.08.2006 13:09

jest jeden fajny camp na ciovo ale nie pamiętam nazwy jest to nowy z pieknym widokiem na morze i skalistymi brzegiem --do dzis mam widok przed oczami tylko my ze wzgkędu na małe dzieci niemoglismy sie tam zatrzymac i jeszcze jeden ----jest dosc daleko od jakiegokolwiek sklepu--ele gdybym była bez dzieciaków to napewno tam spędziłabym wakacje
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 16.08.2006 13:12

ciovo to małą wysepka - do trigiru kawałeczekk--jesli jestes małym autem to dostaniesz sie wszędzie --my bylismy busem i były problemy z parkowaniem
Joasiek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joasiek » 24.08.2006 17:19

Ten camp na Ciovo to może "Autocamp Labadusa". Pięknie położony w lasku, prawie na końcu wysepki, koło miejscowości Okrug Dolnij. Ma piękną plażę, ale dość małą i skalistą przy brzegu. Widok na morze - super. Dojazd z głównej drogi widącej przez wyspę jest trochę kiepski: wąska, szutrowa dróżka, więc trzeba trochę uważać przy mijankach. Byłem tam krótko, przejazdem, ale mimo wzystko mnie się tam poobało..... :D
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 07.09.2006 20:18

Joasiek napisał(a):Ten camp na Ciovo to może "Autocamp Labadusa". Pięknie położony w lasku, prawie na końcu wysepki, koło miejscowości Okrug Dolnij. Ma piękną plażę, ale dość małą i skalistą przy brzegu. Widok na morze - super. Dojazd z głównej drogi widącej przez wyspę jest trochę kiepski: wąska, szutrowa dróżka, więc trzeba trochę uważać przy mijankach. Byłem tam krótko, przejazdem, ale mimo wzystko mnie się tam poobało..... :D

chyba masz racje to ten camp---wyglada jakby oddany w tym roku!!

gdyby moje dzieci były starsze to napewno zostalibyśmy w tym miejscu --widoki piekne
fox700912
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fox700912 » 21.06.2011 21:34

agnicha78 napisał(a):i może polecić jakieś fajne zatoczki interesujące z punktu widzenia amatorskiego nurkowania?
Najlepiej ze skalistym brzegiem.

Witam.
Wybieramy sie też na Ciovo w tym roku.
Właśnie przeglądam forum dokładnie na ten temat.... chcę ponurkowac z maską, i porobić zdjecia pod wodą.

Czy może udało się coś ciekawego znaleźć? Możesz cos polecić?

Mariusz
sebaaa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebaaa » 24.06.2011 15:43

Zatoczka do której dojedziesz ul. Put Tatinje ,kawałek plaży żwirkowej ,
dużo skałek bogate życie podwodne ,mala liczba plażowiczów . Byłem tam w 2008 wtedy była tam moliwość rozbicia namiotu . Wybrzeże za Slatine pare kun za wjazd, przd nieczynnym kamieniołomem ,ale tam to raczej nie wekeend dużo ludzi zwlaszcza Chorwatów oni też mają wolne .

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone