Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wypoczywanie w pięknych okolicznościach przyrody

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 04.02.2011 15:59

wybieram się w czercu po raz drugi do chorwacji.
mam trzy typy:
1 Pag -Potocnica
2-Rażanj_Varos
3.Brela-Jakirusa
I teraz zaczynaja się schody :cry: :roll: gdzie w połowie czerwca bedzie teoretycznie najcieplej :?: :?: :?: :?:
nie jestem typem zwiedzaczka :oops: do szczęścia wystarcza mi bliskość plaży,wygrzewanie się w słonku i napawanie się pięknymi widoczkami.
prośba do osób które wypoczywały w wytypowanych przeze mnie miejscach-pomóżcie mi swoimi sugestiami -co wybrać :roll:
najfajnie byłoby pojechać we wszystkie trzy miejsca-ale urlop jest jeden i to nie za dlugi :evil:
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 06.02.2011 11:26

Raz od 10 czerwca byłam w Primostenie (kilka km od Ražanj), rok pózniej w Podgorze (15 km od Breli) temperatury porównywalne - miedzy 27-33 stopni w cieniu). Jak przyszło 3 dniowe załamanie pogody temperatura spadała do ok 20 stopni - za każdym razem było to w dniach 21-24 czerwca ;) - taki przypadek w tym roku jadę w tym samym termninie więc zobaczymy czy jest do 3 razy sztuka.
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 06.02.2011 12:15

w tym roku 24 przypada Boże Ciało , tak więc jest duża szansa że będę uczestniczyć w chorwackiej procesji /jeżeli ma być do 3 razy sztuka/ :wink:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone