napisał(a) grazka » 11.01.2004 17:34
Uważam że to pech. Znam ośrodek Punta Verdule oraz Bon Repos ( trochę mieliście ciasno w tej 5 w dwie rodziny) , wydaje mi się że tak nas traktują na ile sobie pozwlimy wielu ludzi z powodu nie znajomości języków odpuszcza sobie jakieś drobne lub większe niedogodności a nie wolno. Ja W Bon Repos wlaśnie przez 4 dni walczyłam o naprawienie stolika na tarasie codzienienie z uśmiechem mówili mi oky , dopiero na 4 dzień mojej nudnej dla nich batali uczynili to (podejrzewam że mieli mnie dość ,). Mąż mówił co ci to przeszkadza za parę dni wyjeżdażamy byliśmy tam 7 dni, ale ja nie odpuściłam.
Natomiast dobry przyklad na + to ,zrezerwowalam z katologu TUI apartament 4 osobowy i wpłaciłam zaliczkę.Zdzwoniła do mnie pani z biura że nie mogę mieć tego apartamentu , ponieważ jest to apartament 4 osobowy ale dla rodziny z 2 dzieci do 12 lat, ponieważ moje dzieci są starsze muszę wziąść apart 6 osobowy różnica na jednym tygodniu to okolo 140 Euro. Powiedziałam że w katalogu takich informacji wogóle nie ma . TUI zufondowalo mi apartamet 6 osobowy ja zapłaciłam za 4 , na miejscu okazało się że w 4 byłaby wystarczająca dla mojej rodziny no cóż mieliśmy 6 , przyjechała do nas koleżanka bo aż żal było że dwa miejsca do spania się marnują w sumie mieliśmy 3 pokoje +1 kuchnia + 2 Lazienki olbrzymi taras. W chorwackiej recepcji dziwili się na co nam 6 powiedzialam bo tak chciałam , bo już chyba pani coś kominowała, widocznie TUI stawia na większy komfort dla swoich klientów
Grazka