Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wycieczka do Dubrownika gdzie nocleg ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jackiller
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackiller » 21.03.2010 08:51

Witam

Podobnie jak przed rokiem tak i w tym, docelowo wybieramy się na PAG. Chcemy jednak zrobić sobie wycieczkę do Dubrownika z noclegiem. Mamy synka 4-latka ze sobą. Czy możecie polecić jakiś hotel o dobrym stosunku jakości do ceny, położony w dogodnym miejscu (jako bazę wypadową do zwiedzania, z parkingiem i względnym dojazdem) ?
Chciałbym już teraz zarezerwować tam miejsce.

Tak BTW: Czy uważacie to za dobry pomysł ?? Lubię wracać w te same miejsca więc chcę się teraz rozeznać, czy warto zaplanować pobyt na południu (tym sposobem odrzuciliśmy np: CIOVO i NIN jako jeden z celów).

Z góry dziękuje i pozdrawiam
JK

edit:
Oczywiście po powrocie uzupełnię watek o opis wycieczki.
PZDR
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.03.2010 11:19

darekb15
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekb15 » 22.03.2010 11:40

JacYamaha napisał(a):A szukałeś tu?
forum/viewtopic.php?t=8600

Do JacYamaha:
Witam kolege z pólnocy!
Czy udało Ci się zabukować kwaterę na peljesacu(Ston)?-dobrze pamiętam? :?:
Też szukam "jeszcze" kwater okolice Zuliany,Trstenik nic sensownego nie mogę namierzyć.(wbrew pozorom wcale tak dużo ofert nie ma w sieci)
Może kolega ma jakieś namiary z tego rejonu i poratuje bo w rodzina zaczyna się niecierpliwić. :cry:
Pozdrówka
Darek
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.03.2010 12:15

darekb15 napisał(a):...Witam kolege z pólnocy!

Witam, witam.
Dobrze Pamiętasz.
Niestety mój plan to brak planu (popieprzyło się wszystko).
Prawdopodobnie będzie last minute albo objazdówka z namiotem/kwatery w ciemno.
Co do noclegów - polecam relację kolegi armara.
Tam pytałem o kwatery i dostałem kilka ciekawych linków.
Sprawdź sam.
Jeszcze miesiąc temu były wolne miejsca na sierpień.

Pzdr
Jacek
darekb15
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekb15 » 22.03.2010 23:00

Dzięki za info, szukam dalej.
Pozdrówka
Darek :lol:
jackiller
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackiller » 23.03.2010 13:35

Jac
Nie chce niczego koło Dubrownika, za i przed.
Szukam konkret tematu w mieście. To będzie 2-dniowa wycieczka ogólno-poglądowa celem ew. planowania wyjazdu za rok. Nie nastawiam się że zobaczę nie wiadomo ile w tym Dubrowniku, bo i czasu nie będzie za wiele... trzeba przyjechać i na drugi dzień wrócić na PAG.
Więc chciałbym poświęcić na szukanie noclegu 0 (zero) minut - czyli mieć klepnięty.

Może inaczej - wiem że jest tam mnóstwo hoteli... w samym centrum i na obrzeżach. Problem w tym, że nie chciałbym bym wdepnąć w kupkę zwłaszcza że będziemy tam 1 noc.

Jeśli ktoś nocował w jednym z hoteli, pensjonatów (tu myśle ze opcja 1 nocy będzie trudniejsza) prosze o info.
Pozdrawiam
jackiller
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackiller » 30.07.2010 08:48

Ostatecznie odpuściłem
ok 1000km w obie strony + noclegi... to wychodzi średnio opłacalne ponad 1000zł za taką wycieczkę). Dzieciak podrośnie, to pojedziemy tam docelowo. Pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone