Witam
Do Chorwacji jedziemy pierwszy raz,5 osób dorosłych+dziecko/4 lata/.Tak że jesteśmy laikami.
Więc proszę się nie śmiać z moich pytań. Po całym weekendzie spędzonym na tym forum
Postanowiłem że jedziemy na Riwierę Makarską.Mój wybór padł na 3 miejscowości. Brela- ale podobno stromo do plaży
Baska Voda- ale podobno dużo ludzi
Tucepi-podobno ruchliwa droga biegnie przez miejscowość i plaża przy samej drodze.No i nie wiem w której miejscowości zakotwiczyć.Nie szukam rozrywek,tylko fajnego klimatu i widoków.
Więc błagam was ,pomóżcie mi w wyborze bo już mam mętlik w głowie.A nie mogę liczyć na moich znajomych,bo te lenie z którymi jadę stwierdziły że zdają się całkowicie na mnie.
A więc od 17 września zaczynamy wakacje./2 tygodnie/I nasuwa mi się pytanie,czy to nie jest stanowczo za pózno tam jechać,ze względu na pogodę.
No i zadyma ze znalezieniem kwater.Ja jestem za tym żeby jechać w ciemno,ale reszta towarzystwa jest przeciwna.Więc proszę o jakieś fajne namiary/balkon z widokiem na morze/Bo w internecie nic ciekawego nie znalazłem.Z góry dziękuję. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)