Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciliśmy z Medulina - super wczasy, polecamy!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krzychu1980
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychu1980 » 28.08.2010 17:26

Witam wszystkich!

Wróciliśmy 2 dni temu z Medulina (kilka km do Puli). Wyjazd przez biuro podróży Sindbad. Wyruszyliśmy z K-Koźla o 13.50 (punktualnie co do minuty), na miejscu byliśmy o 8:30. Hotel Belvedere spełniał nasze oczekiwania, wcześniej sprwdziłem opinie i zdjęcia w sieci. Wyżywienie: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Pogoda dopisywała przez wszystkie 8 dni! Polecamy Medulin i Pulę. Ponizej kilka zdjęć:

Pokój:
Obrazek

Łazienka:
Obrazek

Obiadokolcja:
Obrazek
Obrazek

Cennik sportów wodnych:
Obrazek
Obok jest druga wypożyczalnia 10-20% tańsza.

Ceny w restauracji na plaży:
Obrazek

Plaża:
Polecamy przejść 300 m w prawo od hotelu Belvedere - plaża szeroka, mało ludzi.
Obrazek

Jeżeli macie pytania - piszcie. Chętnie podzielę się informacjami.
Wczasy były bardzo udane!
raulinio75
Odkrywca
medulin

Nieprzeczytany postnapisał(a) raulinio75 » 09.06.2011 14:41

:lol: od 26 czerwca także bedę z rodziną w Medulinie apartament Olivier mam nadzieje ,że będzie super to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji :D
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 11.06.2011 10:15

Sorry że się wtrącam, ale jakoś taka smutna ta Chorwacja na tej plaży, nigdy tam nie byłem no i skutecznie coś mnie od rzuciło. Wole zupełnie inne klimaty chyba że od niechcenia wkleiłeś taką fotę plaży, popraw to, to może nie będę narzekać , bo nie wierzę że to najlepsze ujęcie jakie masz tego wybrzeża.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 11.06.2011 12:11

consett0805 napisał(a):Sorry że się wtrącam, ale jakoś taka smutna ta Chorwacja na tej plaży, nigdy tam nie byłem no i skutecznie coś mnie od rzuciło. Wole zupełnie inne klimaty chyba że od niechcenia wkleiłeś taką fotę plaży, popraw to, to może nie będę narzekać , bo nie wierzę że to najlepsze ujęcie jakie masz tego wybrzeża.

To bardzo płytka plaża, taka dla dzieci, na prawo od tego zdjęcia jest półwysep , na którym znajduje się Camping, urokliwe miejsce, tylko autor musiałby wkleić coś w pełnym słońcu i z błękitem nieba :)

Jak tam malutko ludzi teraz...
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 11.06.2011 12:20

Krzychu1980 napisał(a): Wczasy były bardzo udane!

.... i o to chodzi aby były udane. :D
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 11.06.2011 12:20

consett0805 napisał(a):Sorry że się wtrącam, ale jakoś taka smutna ta Chorwacja na tej plaży, nigdy tam nie byłem no i skutecznie coś mnie od rzuciło. Wole zupełnie inne klimaty chyba że od niechcenia wkleiłeś taką fotę plaży, popraw to, to może nie będę narzekać , bo nie wierzę że to najlepsze ujęcie jakie masz tego wybrzeża.

Dla mnie ta plaża jest smutna. :cry:

Obrazek
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 11.06.2011 12:47

mirko napisał(a):

Dla mnie ta plaża jest smutna. :cry:

Obrazek

Matko i córko hhhhee szok nigdy w życiu zaraz miejska w Makarskiej mi się kojarzy dobrze że ja szukam zupełnie innych klimatów np takich
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=dscf0983f.jpg&s=39&p=tl' type='text/java'></script><noscript>Obrazek</noscript>
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 11.06.2011 13:09

consett0805 napisał(a):Dla mnie ta plaża jest smutna. :cry:

Obrazek

Matko i córko hhhhee szok nigdy w życiu zaraz miejska w Makarskiej mi się kojarzy dobrze że ja szukam zupełnie innych klimatów np takich
Obrazek
To jakiś odludek z Ciebie. :wink: jeden do miliona. :wink:
ps.
Ja tak po środku ale bliżej Twojej opcji niż ..... tłumy, tłumy. Jednak zupełne odludzie mnie przeraża. Ludzie muszą być. :!:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 11.06.2011 13:24

Jeśli uważasz że np Brela > Orasac > Pisak > Okolice Dubrownika > Primosten i wiele innych, to odludzia to chyba jesteś w błędzie bo wszystkie foty jakie mam a jest ich trochę są właśnie z tych miejsc. Na zdjęciu które zamieściłem u góry na tych skałach jest położona miejscowość Orasać, która posiada sklepy i bary :D
A pisząc o klimatach ma man myśli skałki czegoś czego nie da się zrobić hhhhe bo na taka plaże to i pociąg kamieni w Mielnie można wysypać i będzie podobnie hheee oczywiście formą żartu
edzia-max
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edzia-max » 12.06.2011 15:27

OOO a jak kocham takie "odludzia" jak na zdjęciu u góry.

To prawidziwe uroki Chorwacji, te skały wpadające do morza.

Jatam też lubie mieć spokój na plaży a nie natłok ludzi, ściska, łażenie sobie nawzajem po ręczniku, szarość itp itd

Mnie pociągają urokliwe zatoczki...
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.06.2011 15:44

edzia-max napisał(a):OOO a jak kocham takie "odludzia" jak na zdjęciu u góry.

To prawidziwe uroki Chorwacji, te skały wpadające do morza.

Jatam też lubie mieć spokój na plaży a nie natłok ludzi, ściska, łażenie sobie nawzajem po ręczniku, szarość itp itd

Mnie pociągają urokliwe zatoczki...

Prawda że zaje....?
Mam parę takich miejsc, ale staram się ciągle odkrywać nowe :D
Następny do odkrycia dla mnie to półwysep Peliesac Potem będą już wyspy 8)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone