fungus napisał(a):Iwona_PB napisał(a):Ale Ci zazdroszczę
Byłam w Ivan Dolac 2 lata temu- booooooskooooooo
Czesc Iwonko. Twoje slownictwo "stela" wskazuje ze jestes stelaCzyzby?? Hihi
A stela, stela... łod Ciesyna
Pzw
.png)

darek1 napisał(a):Zadaję pytania takie jakie chcę. Dziękuję Grippenowi za wyczerpujące wypowiedzi. myslę, że zadowoliłeś nasze wszystkie zapytania.
Co się tyczy intelgentnego Petrisa - to wynieś się na inne forum jak nie odpowiada ci moja osoba błyskotliwy człowieczku.
Nie do ciebie Petris kierowałem zapytanie, więc się nie odzywaj do mnie inteligencie z Sieradza Pozdrawiam
.png)
darek1 napisał(a):Co się tyczy intelgentnego Petrisa - to wynieś się na inne forum jak nie odpowiada ci moja osoba błyskotliwy człowieczku.
Nie do ciebie Petris kierowałem zapytanie, więc się nie odzywaj do mnie inteligencie z Sieradza Pozdrawiam
.png)
petris napisał(a):Czy mogę zadac prywatne pytanie?![]()
darku 1 jest to naprawde intymne pytanie, mozesz nie odpowiadac.
Ile masz lat?
Czytałam na FORUM, ze jesteś wykształconym czlowiekiem.
Interesuje sie Hvarem, dlatego wchodze na te strony.I napotykam Twoje pytania ,poniewaz jest pogoda a ja marnuje czas na czytanie w kołko tych samych pytan
zlituj sie,jest swietna ksiązka CHORWACJA w kraju lawendy i wina, oraz mase linkow platona, karola,i wielu forumowiczow.
Wybacz ale jest to strasznie
![]()
Petris
.png)

darek1 napisał(a):petris napisał(a):Czy mogę zadac prywatne pytanie?![]()
darku 1 jest to naprawde intymne pytanie, mozesz nie odpowiadac.
Ile masz lat?
Czytałam na FORUM, ze jesteś wykształconym czlowiekiem.
Interesuje sie Hvarem, dlatego wchodze na te strony.I napotykam Twoje pytania ,poniewaz jest pogoda a ja marnuje czas na czytanie w kołko tych samych pytan
zlituj sie,jest swietna ksiązka CHORWACJA w kraju lawendy i wina, oraz mase linkow platona, karola,i wielu forumowiczow.
Wybacz ale jest to strasznie
![]()
Petris
Zapomniałem Petris jeszcze odpowiedzieć, że jestem dorosły i jak bym się jako dwudziestolatek postarał to miałbym już teraz wnuki
.png)
darek1 napisał(a):Dopóki Petris nie sprostuje swojej wypowiedzi dopóty ja będę was ignorował.Pozdrawiam Ciebie Platon Serdecznie
.png)
platon napisał(a):darek1 napisał(a):Znowu zaczynasz Platon, czy ty na forum z kazdym wojnę podjazdową prowadzisz?
No to jak? Przepraszasz Petris czy pojedynek?
.png)
darek1 napisał(a):Dopóki Petris nie sprostuje swojej wypowiedzi dopóty ja będę was ignorował.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko