napisał(a) lukaszh5 » 18.02.2010 00:10
A więc tak:
-pokoje są w miarę ładne, czyste lecz troszkę małe, jeśli masz możliwość to rezerwuj przez biuro podróży pokój na piętrze z tarasem ponieważ ja miałem pokój na parterze a na przeciwko (ok.10m) jest warsztat samochodowy do którego co chwilę przyjeżdżają samochody.
-jedzenie jest dobre lecz mało urozmaicone, śniadanie to szwedzki stół (ser, dwa rodzaje szynki,masło,warzywo,parówka,jajko) i napoje są do tego w cenie, obiad wybieramy sobie z dwóch dań do tego dostajemy deser i niestety napoje musimy sobie dokupić (piwo 10 Kun, soczek 10 Kun)
-Do morza jest może jakieś 400m skrótem troszkę mniej i przyjemniej bo nie musimy iść główną drogą lecz betonowym deptaczkiem między kwaterami.
Na plaże polecam iść w lewo prawie pod koniec miasteczka i tam dopiero "rozbijać obóz" ponieważ można tam znaleźć przyjemny cień pod drzewami.
-Co do miasta to może być lecz w sezonie jest bardzo ciasno samochód przy samochodzie człowiek przy człowieku ale myślę że w Czerwcu nie będzie jeszcze tłoczno.
W centrum znajduje się market "Konsum" zaopatrzony jak przeciętny Polski sklep, w mieście są2 piekarnie, targ z owocami, stoiska z wyśmienitymi lodami itp.
-"Ville Marić" prowadzi Ivo marić wraz z żoną, są bardzo mili, z Ivo łapie coś po Polsku więc idzie się dogadać.
Jeśli jeszcze jakieś pyt. to proszę pisać na gg: 208-13-70
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku...