Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wioska Gajac?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Peter1pl
Autostopowicz
Wioska Gajac?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Peter1pl » 14.07.2011 20:41

Witam,

Na początek się przywitam i z góry sorki jeśli temat już gdzieś był :)

Bardzo bym Was, doświadczonych podróżników w te strony, prosił o informacje na temat wspomnianej w tytule mieściny. Dodam, że wybieramy się po 20-tym sierpnia 8-osobową ekipą, w tym 2 dzieci. Podzielcie się wrażeniami z tej miejscowości lub okolic :)

Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam!

Piotr
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 14.07.2011 21:28

Chodzi Ci o Kolanjski Gajac na Pagu? Jeśli tak, to trudno to nazwać wioską, to osiedle apartamentowców wybudowane od podstaw w latach 80-tych, wystarczy zerknąć na zdjęcia satelitarne. Taka sypialnia przy plaży, osiedle ma bodajże połączenie autobusowe z Novalją. Więcej nie wiem, szkoda mi było czasu, żeby tam zajeżdżać.
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 14.07.2011 21:37

Witam,mam tam dom wiec moge ci napisac,ze jest fajnie...na miejscu wszystko,czego potrzeba na urlopie,tzn;sklepy,knajpy,restauracje z dobrym jedzeniem,pizzerie.w centrum jest piekarnia,ktora dziala do poznych godzin nocnych.w barze Oaza na plazy jest darmowy WIFI(korzystalam w czerwcu-ma dobry sygnal).jezeli macie chetke na impreze,to blisko piechota na Zrće .moze sie tam gdzies spotkamy,bede w Gajcu od 13-ego sierpnia do 5 wrzesnia.jakies pytanka jeszcze???pozdrawiam. :D
Peter1pl
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Peter1pl » 15.07.2011 11:52

Dzięki wielkie za odpowiedzi, zwłaszcza ta druga mnie cieszy bo już się martwiłem, że wyjazd może się nie udać :) Co do spotkania, to jestem jak najbardziej za, zawsze miło spotkać "swojaka" za granicą :) a z Twoją znajomością miejsca na pewno nie będziemy się nudzić! Skorzystam z Twojej wiedzy i podpytam Cię o dojazd? Którędy najlepiej? Prom czy most? :) Pytań mnóstwo ale mam nadzieję, że dasz się wykorzystać i podpowiesz jak fajnie spędzić czas w Gajacu, za co z góry dziękuję!

No i jeszcze jedno, w oczekiwaniu na urlop chętnie zerknąłbym na jakieś zdjęcia, jeśli to nie problem?

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam!

Piotr
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 15.07.2011 14:22

Nie mam zadnych zdjec z Gajca,ja nie wynajmuje apartamentow...musisz sobie wygooglowac sam cos tam w necie.nie wiem w jakim miejscu wy bedziecie,ja mam dom(bungalow) prawie na plazy.co do dojazdu-to zalezy jak jestes na silach-my wybieramy zawsze prom,szkoda czasu na objazd mostem-ale kazdy robi jak mu pasuje...Z Gajca masz baze wypadowa do wielu miejsc-Novalja,Lun,Metajna,miasto Pag itp,itd.pozdrawiam.
Peter1pl
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Peter1pl » 17.07.2011 21:47

Jasne :) chodziło mi o zdjęcia inne zdjęcia niż te "wygooglowane", okolicy itp. Dzięki za wszystkie informacje. Każda rada jest bardzo cenna.

Pozdrawiam,

Piotr

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone