Marsallah napisał(a):
W tym momencie pragnę wyrazić wdzięczność wszystkim "klientom" bramek gotówkowych - dzięki Wam nie wiem co to korki przed bramkami![]()
Ja też nie wiem mimo, że zawsze płacę gotówką.
.png)
Marsallah napisał(a):
W tym momencie pragnę wyrazić wdzięczność wszystkim "klientom" bramek gotówkowych - dzięki Wam nie wiem co to korki przed bramkami![]()
.png)
krakuscity napisał(a):Marsallah napisał(a):
Ja też nie wiem mimo, że zawsze płacę gotówką.Przyjazd lub wyjazd następuje w środku tygodnia
.png)
waldis napisał(a):Może posłuchał w radiowej "3" jak po zeskanowaniu karty obsługa mówi, że nic z tego, kasuje w gotówce, a po powrocie okazuje się, że jednak kartę obciążyli. I nie są to podobno pojedyncze przypadki.
.png)
waldis napisał(a): Wprowadzenie winiet powinno być jednoznaczne z usunięciem bramek.
.png)
jasio napisał(a):Można wiedzieć dlaczego płacisz gotówką , nie masz karty czy z innego powodu
.png)
.png)
Nasz rodak z czarnego SUV-a naklejał Słowacką winietkę ..... po zewnętrznej stronie szyby.
.png)
szaki17 napisał(a):Nasz rodak z czarnego SUV-a naklejał Słowacką winietkę ..... po zewnętrznej stronie szyby.
Bo tak to już jest że gruby portfel nie zawsze idzie w parze z inteligencją![]()
![]()
.png)
krakuscity napisał(a):Marsallah napisał(a):
Ja też nie wiem mimo, że zawsze płacę gotówką.Przyjazd lub wyjazd następuje w środku tygodnia
.png)
witpol napisał(a):szaki17 napisał(a):Nasz rodak z czarnego SUV-a naklejał Słowacką winietkę ..... po zewnętrznej stronie szyby.
Bo tak to już jest że gruby portfel nie zawsze idzie w parze z inteligencją![]()
![]()
A może wyszli z założenia, że łatwiej będzie zeskrobać![]()