Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

willa poljak

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Liduszka26
Plażowicz
willa poljak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liduszka26 » 05.05.2011 21:46

Witajcie czytam już kilka dni :(
Wybieram sie z rodziną na Chorwację szukam noclegu blisko morza z łagodnym zejściem, ponieważ córeczka ma 4 latka i nie chodzi z powodu choroby na większości stron i w opisach podają tylko odległości do morza a ja potrzebuję określenia dojścia na plażę czy jest to z górki pod górkę drogą z wybojami schodami jest to dla mnie bardzo istotne. Jest wiele ofert blisko plaży jednak mi zależy na komforcie wygodnego dojścia z kwatery na plażę jak również jak najniższym usytuowaniu apartamentu żeby nie musieć dźwigać po wielu schodach. Kilka schodków nie ma problemu ale wdrapywanie się na wysokie piętra po prostu fizycznie zbyt ciężko. Może ktoś ma jakieś namiary na takie miejsce najchętniej wyspa ciovo te rejony.
Czy ktoś nocował w poniższym apartamencie?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 05.05.2011 23:12

Liduszko, w takim przypadku sugerowałbym coś płaskiego, z szerokimi plażami i ciekawą okolicą.
Orebić - wybór kwater spory, plaże dostępne bez schodzenia wieloschodkowego, wycieczki do Korculi w zasięgu wzroku.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 06.05.2011 20:36

Kornick dobrze radzi .
Natomiast moja propozycja na dziś, to Mimice ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrav ...
Ps. Z Ciovo daj sobie spokój ... zostaw dla tych, co w ciemno :wink:
Liduszka26
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liduszka26 » 06.05.2011 21:20

Dzięki, Chyba masz racje spojrzałam na ten link blisko morza, zejscie chyba łagodne dam rady z wozkiem chyba...

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone