Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mam zamiar rezerwować noclegi w willi Penava w Trogirze na wyspie Ciovo. Czy może ktoś z forumowiczów podzielić się opinią na ten temat. Warunki, sąsiedztwo, plaża, itp....... Dziękuje za wszystkie informacje
Rozpatrywalam wariant 2 lata temu, wymienilismy z wlasnicielami pare maili- ostatecznie zrezygnowalam. pamietam, ze cos nie za bardzo spodobala mi sie plaza i te stojace w tle ruiny statkow. Pozniej plynac morzem wzdloz brzegu - stwierdzilam, ze dobrze zrobilismy. Widoki tak sobie. Choc sama willa wydala mi sie sympatyczna.