Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Można popytać w recepcji, może za drobną opłata dadzą kody.
Teraz sobie przypominam, że przy namiocie obok siedziała młodzież i coś na kompach grzebali, więc prawdopodobnie da się to jakoś załatwić.
Jest! Jest! Zasięg w promieniu 10 m od centralnego punktu campu, czyli ubikacji! Dostęp otwarty. Jest wygodne miejsce z ławkami i sztuczną trawą (do serfowania Przynajmniej rok temu był. Pozdrawiam
Ile razy byłam w cro tyle razy wybór campu podejmowany był względem istnienia WiFi i tyle raz kończyło się że wifi nie działało, działało ledwo, lub bardzoo wolnooo. Dlatego polecam kupować pre-paid`y w Chorwacji. Jest się niezależnym od wifi na campingu.
_ pozdrawiam Justynka Walczak "...Chorwacja Chorwacja to piękny kraj, Po prostu raj ! Na plaży można się „smażyć”, Podczas tego o obiedzie marzyć..."
Sklepik i knajpka są, wieczorami jakieś zabawy (nie zawsze) organizuje Milan (gospodarz) , tak po za tym to tylko natura lub wypad do Makarskiej lub Omisia, podobna odległość . Generalnie fajny kamp i fajna atmosfera (taka rodzinna) , dużo też zależy od sąsiadów, jak to na kampie.
leszeg napisał(a): Czy jest tam możliwość znalezienia jakiegoś pokoju?
W samej Lokvie raczej nie, jeżeli są to po drugiej stronie Jardanki(nie polecam), więcej kwater znajdziesz w pobliskich miejscowościach, jeżeli dla dwóch osób i nie przeszkadza wam "odludzie" to polecam Marusici.
No to mi sporo rozjaśniłeś. Ponieważ na kemping Sirena dotrę prawdopodobnie popołudniu lub wieczorem ,myślałem rozbić sie tam na jedną noc i rano poszukać kwaterki.Teraz widzę ,że trzeba ruszyc dalej. Generalnie jadę z żona motocyklem.Chcemy zakotwiczyć bliżej Dubrownika.Dzienny przelot akceptowany przez nasze szkielety to 400 km wiec wg naszej trasy koniec trasy wypada koło Splitu. Będzie bliżej do Dubrownika na dzienną wycieczkę. Polukam co tam widac w necie o Marusici. Jeszcze jedno pytanko. Czytałem troszkę o cenach. Czy jest szansa znaleźć coś dla dwóch osób do 30 (35) euro w lipcu? czy od razu pakować sie na kemping bo z tego co widzę to kwestia około 20-25 euro za komplet czyli 2 osoby namiot i motocykl. Widzę ceny w ofertach w necie,lekko wyzsze:) I jeszcze jedno, czy jest tam kemping? (awaryjnie)