Ktos reflektuje na sliwowice?
.png)
.png)

.png)
.png)
aneta_jacek napisał(a):hm..... czat jakos nie wypala, minus tego jest ze ja wejde , zapomne sie i zamkne i ....juz mnie tam nie ma wiec ..... sprawdzaja sie natomiast krażace po forum nr gg albo tlena. daje tu swoj jakby cos .....30882, jest nas wiecej choc nie zawsze kazdy ma czas klikac.
PS sliwowice probowalam u kolezanki ktora dostala ja wlasnie od Łackich sprzedawcow ... nie-do-przelkniecia taka mocna))
.png)
SZOTER napisał(a):Anetka hmmm jakby Ci to powiedziec.....Sliwowice kupuje sie zawsze od zaufanych ( jak sie takich oczywiscie posiada ) bo jest dobra sliwowica, dla swoich, i gorsza na sprzedaz. Nie pilas jeszcze sliwowicy lackiej:-) Ale mozesz to nadrobic:-). A swoja droga to sliwowiczka naj naj jest z goraca i mocno pocukrowana herbata. Aromat rozchodzi sie po calym domy. Niebo w gebie, no i niezle poniewiera:-). Nie chce mi sie wierzyc ze taka piekna kobieta jak Ty zlopie z kielicha lacka w towazystwie kolezanki
Pozdrawiam
.png)
aneta_jacek napisał(a):SZOTER napisał(a):Anetka hmmm jakby Ci to powiedziec.....Sliwowice kupuje sie zawsze od zaufanych ( jak sie takich oczywiscie posiada ) bo jest dobra sliwowica, dla swoich, i gorsza na sprzedaz. Nie pilas jeszcze sliwowicy lackiej:-) Ale mozesz to nadrobic:-). A swoja droga to sliwowiczka naj naj jest z goraca i mocno pocukrowana herbata. Aromat rozchodzi sie po calym domy. Niebo w gebie, no i niezle poniewiera:-). Nie chce mi sie wierzyc ze taka piekna kobieta jak Ty zlopie z kielicha lacka w towazystwie kolezanki
Pozdrawiam
hm.....no wachalam i mysle ze byla to Ta śliwowica bo Kumpela o ktorej mowa jest tzw kupcem w grupie metro i producenci z Łacka przywiezli pare butelek w prezencie. Chodzi o wprowadzenie tego alkoholu do sieci Makro Cash itd ..wiec mysle ze nie czestowali jej byle czym))))
Moje zdanie ....bardzo mocny alkohol, (mi sie skojarzyl z bimbrem) jakich ja osobiscie nie pijam ....ale do herbatki mogloby byc OK ....pare kropelek naturalnie.
Na forum co niektorzy znaja mnie jako milosniczke chorwackiego wina za to
No i niestety ...z owa Kolegowna to pijamy we dwie to wino niezawsze chorwackie ( bo sliwowica to byla na sprobowanie ) ....ale tylko z tego wzgledu ze ona sama a moj Pan i Wladca zazwyczaj jako kierowca do towarzystwa
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko