Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

We dwie osoby ??! da radę?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ChOOyrak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ChOOyrak » 01.08.2009 00:14

Witam serdecznie mam kolejne już pytanie do Was Cromaniacy ;P
czy jest sens jechac we dwóch do Cro tzn ja i dziewczyna ponieważ nie wiemy czy uda nam się znalezć bez problemu jakis nocleg dla dwóch za uczciwe pieniądze, wszyscy mówią ze w 4 osoby lepiej szukać apartamentu dlatego pytam Was bardziej doświadczonych. Oczywiście ciągle szukamy kogos do wspólnych wojaży w temacie "Forumowy autostop"
Pozdrawiam
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.08.2009 08:08

ChOOyrak napisał(a):czy jest sens jechac we dwóch do Cro tzn ja i dziewczyna ponieważ nie wiemy czy uda nam się znalezć bez problemu jakis nocleg dla dwóch za uczciwe pieniądze,
Zawsze jeździmy tylko w 2 osoby , nigdy nie było problemów z noclegami, wybieramy przeważnie te tańsze apartamenty. Fakt, że im więcej osób tym nocleg na osobę wypada taniej , ale coś za coś . :D
W tym roku wrzesień , oczywiście tylko ja z żoną. :wink:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 01.08.2009 08:33

Od ponad 10 lat jeździmy tylko w dwie osoby. Na miejscu, jeśli chcemy, poznajemy bez problemu ciekawych ludzi, Polaków, Czechów czy Słowaków, Włochów, Niemców i oczywiście Chorwatów. Znajomych, których mamy bardzo dużo, z którymi często spotykamy się, zostawiamy w Polsce.
A ceny--to tak jak Krakuscity napisał, coś za coś.
ChOOyrak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ChOOyrak » 01.08.2009 09:08

to dopytam czy te ceny bardzo się od siebie różnią kwestia kilku Euro?
Anusiak75
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusiak75 » 01.08.2009 09:48

hej :)...

dwa lata temu i rok temu byłam z mężem w Makarskiej we wrześniu..za apartament (duża sypialnia, pokój z aneksem kuchennym i łazienka) płaciliśmy 25 euro...oglądaliśmy też małe pokoje z aneksem kuchennym z łazienką w cenie 20 euro, więc woleliśmy dołożyć 5 i mieć komfortowe warunki...bez problemu coś znajdziecie, do wyboru do koloru jeżeli chodzi o warunki i o cenę, także jedźcie śmiało i odpoczywajcie :)
termoz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) termoz » 01.08.2009 09:59

ja jeździłem we 2,3,4 i 5 osób. Nigdy nie było żadnych problemów, niezależnie od ilości ludzi w naszej paczce.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.08.2009 11:24

Witaj, nie wiem skąd pomysł, że we dwójkę niby ma być gorzej..to co do Chorwacji trzeba jeździć chmarami, żeby móc wynająć apartament-śmiesznie :) 5razy bylismy w Cro, zawsze we dwójkę i apartamenty we wrześniu mamy zazwyczaj na 4 osoby w cenie do 30E za apartament.
Także za osobę płacimy 10-15E.
jutrzenka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jutrzenka » 01.08.2009 19:55

My też jedziemy w 2 osoby i będziemy szukać czegoś w granicach 30-35 Euro.

Mam pytanie trochę z innej beczki: czy w tych pokojach/apartamentach gospodarze użyczają garnków, talerzy itp. czy trzeba wszystko wieźć ze sobą? :oops:
termoz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) termoz » 01.08.2009 19:57

jutrzenka napisał(a):Mam pytanie trochę z innej beczki: czy w tych pokojach/apartamentach gospodarze użyczają garnków, talerzy itp. czy trzeba wszystko wieźć ze sobą? :oops:

wszystko jest na miejscu
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.08.2009 20:00

jutrzenka napisał(a):My też jedziemy w 2 osoby i będziemy szukać czegoś w granicach 30-35 Euro.

Mam pytanie trochę z innej beczki: czy w tych pokojach/apartamentach gospodarze użyczają garnków, talerzy itp. czy trzeba wszystko wieźć ze sobą? :oops:

W apartamentach jest wszystko co powinna posiadać kuchnia: garnki, talerze, kubki , sztućce, ściereczki, nie zawsze jest czajnik elektryczny. O wyposażeniu apartamentów już tu na forum pisano.
:D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone