Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacje 2011

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jack007
Globtroter
Wakacje 2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) jack007 » 25.01.2011 21:06

Ponawiam pytanie wzgledem agencji turystycznej dawna nazwa chorwacja-a1 obecna bookers. hr czy ktos korzystał ??
Jakie doswiadczenia czy agencja rzetelna??
Pozdrawiam Jacek
kazikj1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kazikj1 » 01.02.2011 00:08

Witam.
Korzystałem dwa razy z tej agencji jeszcze pod starą nazwą i wszystko było OK.
Cała korespondencja odbywała się błyskawicznie,na wszystkie pytania otrzymałem zawsze odpowiedź .Z mojej strony polecam.
Pozdrawiam Kazik
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 01.02.2011 13:08

jack007 napisał(a):Ponawiam pytanie wzgledem agencji turystycznej dawna nazwa chorwacja-a1 obecna bookers. hr czy ktos korzystał ??
Pozdrawiam Jacek

Pod stara nazwą rzeczywiście było wszystko OK. Jak będzie pod nową, czy to tylko zmiana nazwy czy również zasad obsługi Klientów :? tego raczej nie można jeszcze sprawdzić. Z tego co wiem, to "markę" zmienili stosunkowo niedawno :wink:
kazikj1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kazikj1 » 01.02.2011 22:39

Myślę że wszystko zostanie po staremu i jest to tylko zmiana strony. Jeżeli nadal zajmuje się tą stroną Nikola to jestem spokojny o jakość obsługi klienta.
Nowa strona pokazała się na początku roku chyba chodziło o wygaśnięcie umowy z poprzednim dostawcą domeny.
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 02.02.2011 11:34

Jeżeli będzie tak jak piszesz, to spokojnie można ich polecać :wink:
dzieniok
Podróżnik
ostrzeżenie

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzieniok » 28.07.2012 08:22

LUDZIE UWAŻAJCIE NA REZERWACJE KWATER , WŁAŚNIE DOTARŁAM DO CHORAWCJI I WYNAJĘTEGO APARTAMENTU. tO CO ZASTAŁAM URĄGA WSZELKIM NORMOM , KTÓRE SĄ OGÓLNIE PRZYJĘTE POD NAZWĄ APARTAMENT I MOŻLIWOŚĆ NORMALNEGO FUNKCJONOWANIA. ,,APARTAMENT,, TO NORA Z MINIMALNYM , ZDEWASTOWANYM WYPOSAŻENIEM, BRAK MIEJSC DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW WYJAZDU ( REZERWACJA BYŁA NA 6 OSÓB A MIEJSC JEST NA 4 OSOBY). SYF, NIE MA Z KIM O TYM POROZMAWIAĆ BO KAŻDY TU ZWALA WINĘ NA OSOBY , KTÓRYCH W OGÓLE NIE MA. CZŁOWIEK PRZEZ KTÓREGO DOKONANO REZERWACJI ,,NICOLA,, NIE POJAWIŁ SIĘ I NIKT NIE WIE GDZIE GO SZUKAĆ . NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieniok
Podróżnik
Re: ostrzeżenie

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzieniok » 28.07.2012 15:49

dzieniok napisał(a):LUDZIE UWAŻAJCIE NA REZERWACJE KWATER , WŁAŚNIE DOTARŁAM DO CHORAWCJI I WYNAJĘTEGO APARTAMENTU. tO CO ZASTAŁAM URĄGA WSZELKIM NORMOM , KTÓRE SĄ OGÓLNIE PRZYJĘTE POD NAZWĄ APARTAMENT I MOŻLIWOŚĆ NORMALNEGO FUNKCJONOWANIA. ,,APARTAMENT,, TO NORA Z MINIMALNYM , ZDEWASTOWANYM WYPOSAŻENIEM, BRAK MIEJSC DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW WYJAZDU ( REZERWACJA BYŁA NA 6 OSÓB A MIEJSC JEST NA 4 OSOBY). SYF, NIE MA Z KIM O TYM POROZMAWIAĆ BO KAŻDY TU ZWALA WINĘ NA OSOBY , KTÓRYCH W OGÓLE NIE MA. CZŁOWIEK PRZEZ KTÓREGO DOKONANO REZERWACJI ,,NICOLA,, NIE POJAWIŁ SIĘ I NIKT NIE WIE GDZIE GO SZUKAĆ . NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieniok
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzieniok » 28.07.2012 15:51

jack007 napisał(a):Ponawiam pytanie wzgledem agencji turystycznej dawna nazwa chorwacja-a1 obecna bookers. hr czy ktos korzystał ??
Pozdrawiam Jacek
LUDZIE UWAŻAJCIE NA REZERWACJE KWATER , WŁAŚNIE DOTARŁAM DO CHORAWCJI I WYNAJĘTEGO APARTAMENTU. tO CO ZASTAŁAM URĄGA WSZELKIM NORMOM , KTÓRE SĄ OGÓLNIE PRZYJĘTE POD NAZWĄ APARTAMENT I MOŻLIWOŚĆ NORMALNEGO FUNKCJONOWANIA. ,,APARTAMENT,, TO NORA Z MINIMALNYM , ZDEWASTOWANYM WYPOSAŻENIEM, BRAK MIEJSC DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW WYJAZDU ( REZERWACJA BYŁA NA 6 OSÓB A MIEJSC JEST NA 4 OSOBY). SYF, NIE MA Z KIM O TYM POROZMAWIAĆ BO KAŻDY TU ZWALA WINĘ NA OSOBY , KTÓRYCH W OGÓLE NIE MA. CZŁOWIEK PRZEZ KTÓREGO DOKONANO REZERWACJI ,,NICOLA,, NIE POJAWIŁ SIĘ I NIKT NIE WIE GDZIE GO SZUKAĆ . NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grzekrak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzekrak » 28.07.2012 17:47

Człowiecze !!!!
Nicola jest w domu Kapela w Ruskamen i to do niego powinieneś się zwracać. Zarówno po przyjeździe jak i z reklamacją - może pomyliłeś adresy.
Jak dostałeś voucher to tam masz wszystkie informacje i najpierw spróbowałbym u niego a nie w trzech postach na forum CRO. !!!!! :!:
dzieniok
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzieniok » 29.07.2012 09:10

nie będę jeździła po całej Chorwacji i szukała Nicoli, dostałam vaucher i wpłaciłam zaliczkę , myśląc ,ze wszystko będzie ok .....a nic się nie zgadza z tym co było w ofercie. Wiem ,że powinnam zwrócić się z reklamacją do Nicoli ale tu na miejscu nikt nie wiedział kto to jest Nicola i gdzie jest, napisałam do niego meila od dwóch dni nie otrzymałam odpowiedzi , a na forum napisałam aby inni wiedzieli jaka jest rzeczywistość , wybór i decyzja należy do każdego. Myśle jednak ,ze nie po to rezerwuje się wcześniej apartament, wpłaca pieniądne aby po przejechaniu 1500km , biegać i szukać Nicoli i zajmować się reklamacjami, po przyjeździe powinno być wszystko zgodnie z rezerwacją i wydanym vaucherem, a problem jest w tym ,ze nic się nie zgadza, nie wymagam cudów i wiedzałam ,ze nie jadę do hotelu 5 gwiazdkowego, ale to co zastałam nie mieści się w żadnych ogólno przyjętych normach. Zarezerwowałam miejsca dla 6 osób a są miejsca dla 4, obecnie 2 osoby śpią na podłodze bez pościeli, czy to normalne? nikt to nie chce oddać zaliczki aby poszukać czegoś innego.....naprawdę koszmar !!!!
grzekrak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzekrak » 29.07.2012 13:13

W jakiej jesteście mieścinie - daj znać czego unikać :!:
dzieniok
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzieniok » 29.07.2012 16:02

trudno powiedzie kogo i czego unikac. Gośc Nicola wystawił oferty miejscowych wieśniaków i zdrowo je podrasował na zdjęciach z opisem oraz dołożył bez ich wiedzy kilka gratisów. Na miejscu z gospodarzem brak możliwości porozumienia się po (polsku, rosyjsku, Angielsku czy Niemiecku tak było w naszym przypadku. W tym wypadku zaczeliśmy prosic o spotkanie z nicola aby wyjaśnic niezgodności z ofertąi tutaj zaskoczenie, unikali skontaktowania nas z pośrdnikiej. W zasadzie niewiem czy można miec pretensję do właścicieli. Problem z Nocolą, ja nie mam ochoty go szukac z małym dzieckiem oraz smażyc jedzenie w bagażniku. Miejscowośc Stanici. A poza tym odniosłem wrażenie, że Chorwaci są bardzo niemili. Dbają tylko o tych którzy im zapłacili. Na każdym kroku szukają możliwości zarobienia nawet za błache sytuacje, poprostu obciach
grzekrak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzekrak » 29.07.2012 16:39

Nikoli bym nie odpuścił :twisted: od samego rana w poniedziałek "uatrakcyjnił" bym mu tydzień. Pamiętaj, że to z nim zawierałaś umowę - z tego co mi się wydaje to do jego Kapeli nie macie tak daleko - parę minut wzdłuż drogi w stronę Makarskiej. NIE ODPUSZCZAJ :!: tym bardziej że trochę kasy sobie liczą za tą norkę :!: :!: :!:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone