Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vrsar zakwaterowanie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Skomand
Autostopowicz
Vrsar zakwaterowanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skomand » 10.08.2009 21:28

Wybieramy się na przełomie sierpnia i września (22.08- 06.09) do Vrsar. Czy ktoś może polecić sprawdzony apartament dla 2 osób z 8 miesięcznym dzieckiem. Szukam spokojnego miejsca w dodaleniu do paskudnych dyskotek
Pozdrawiam
Skomand
Zavadcoff
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zavadcoff » 12.08.2009 11:25

Witam,
Rówież w tym terminie planujemy jechać do Vrsara, zatem dołączę się do pytania. My jedziemy w czwórkę (z dziećmi 1 i 4). Na razie mam jeszcze nadzieję, że może znajdziemy coś na miejscu, ale czytając co raz więcej komentarzy - mam mieszane odczucia.
Pozdrawiam
Skomand
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skomand » 14.08.2009 07:21

Zavadcoff napisał(a):Witam,
Rówież w tym terminie planujemy jechać do Vrsara, zatem dołączę się do pytania. My jedziemy w czwórkę (z dziećmi 1 i 4). Na razie mam jeszcze nadzieję, że może znajdziemy coś na miejscu, ale czytając co raz więcej komentarzy - mam mieszane odczucia.
Pozdrawiam

Dzowniłem do agencji (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link) pośredniczącej w najmnie w Vsar. Pani z infolinii odmówiła rezerwacji (niepotrzebne komplikacje), ponieważ jest tyle wolnych apartametów, że lepiej przyjechać i coś wybrać na miejscu.
Więc my z dzieckiem na przełom sierpnia i września jedziemy "w ciemno".
Pozdrawiam
Skomand
Zavadcoff
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zavadcoff » 14.08.2009 10:26

Hmm,
sam nie wiem, co mam myśleć, bo przedwczaoraj wysłałem 4 maile bezpośrednio do właścicieli apartamentów z zapytaniem o apartament dla 4 osób (3 łóżka). Dwie odpowiedzi były, że nie mają wolnych miejsc, a w dwóch pozostałych trochę zaskoczyła mnie cena: za sierpień 57 i 65EUR, a za wrzesień o 10EUR mniej. Oczywiście nie chodzi tu o lokalizacje blisko morza, czy też centrum!
Chyba i tak ruszymy w ciemno, a co najwyżej na miejscu zadecydujemy, na ile dni będzie nas stać zostać.
Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje