Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vrsar - czerwiec

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adam12345
Autostopowicz
Vrsar - czerwiec

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam12345 » 11.01.2013 18:29

Witam,
Poszukuję apartamentu w Vrsar na drugą połowę czerwca (2+0). Interesują mnie apartamenty z klimatyzacją i balkonem.
Możecie coś polecić?
Dzięki, pozdrawiam
Adam

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kammaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kammaj » 11.01.2013 23:14

Z doświadczeń z dalmacji (w agencjach drożej niż na kwaterach prywatnych) wybrałem się do Vrsar w ciemno. Szukaliśmy ok 1h w niezłym skwarze i nie znaleźliśmy nic ciekawego (dla nas bo niektóre kwatery były całkiem wypasione). Poszliśmy do agencji i w pół godziny znaleźliśmy super kwaterkę i taniej niż od prywatnych właścicieli. Ludzie przemili wszędzie jak to w Chorwacji. Polecam agencję zaraz po wjeździe do Vrsar (z głównej drogi w lewo i 100m po prawej)
adam12345
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam12345 » 12.01.2013 07:59

A nie masz może namiarów na tą agencję?
Pzdr
Adam
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 29.01.2013 13:49

Witaj Kammaj :papa: :papa: :papa: . Zamierzam jechać w tym roku w czerwcu do miejscowości Vrsar :lol: :lol: :lol: . Jakie wywarło na tobie wrażenie miasteczko ? . Czyli polecasz agencje niż prywatnych właścicieli ok. A ile płaciłeś za swój apartament i na ile osób? . Pozdrawiam Aga :hut: :hut: :hut: .
kammaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kammaj » 30.01.2013 08:40

Namiarów na agencję nie mam. Miasteczko super, chętnie pojechałbym tam jeszcze raz ale na razie chcę zwiedzić całą Chorwację i potem wybrać gdzie było najlepiej.Nie konieczmie nie polecam prywatnych właścicieli po prostu nie mogliśmy znaleźć u nich tego co potrzebowaliśmy (4 dorosłych, 2 dzieci razem). Przed wyjazdem w 2011 roku sprawdzałem ceny w necie i byłem przygotowany na conajmniej 50-55 euro za parę. Dokładnej ceny apartamentu nie pamiętam ale wyszło nie całe 40 euro za parę. (2 sypialnie, duża kuchnia ze spaniem dla dziecialów, taras)
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 31.01.2013 14:45

Dzięki za odpowiedz :lol: :lol: :lol: . A z której strony są lepsze plaże nie betonowe w stronę Porecia czy kanału limskiego ?
kammaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kammaj » 01.02.2013 08:36

Ja chodziłem na plażę od strony Poreć, między miasteczkiem a campem. Bardzo fajne położenie, dużo cienia w lasku, bary, atrakcje dla dzieci, polecam.
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 01.02.2013 14:38

Serdeczne dzięki za odpowiedz to już wiem gdzie szukać apartamentów :P :P :P . Szukasz miejsca na wakacje może wyspa Brać , byłam w tamtym roku 7 dni i bardzo polecam :wink: . Wypożyczalnia rowerków też się pewnie znajdzie w Vrsar :boss: . Jak masz jakieś pytania odnośnie Brać to pytaj :D . Pozdrowienia i wspaniałych wakacji :papa: :papa: :papa: .

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje