Nasze poprzednie relacje cieszyły się dużym zainteresowaniem, bo uwielbiamy Cro...
Sztucznie wpisujesz tu posty, a mógłby temacik spokojnie odleżeć do wakacji... ale nie jak widać frustratów jest mnóstwo...
.png)
Knjaz napisał(a):Andrzejku, Ty jesteś śmieciarz, albo jak kto woli spamer... daj spokój,po cholerę się wcinasz, jak Cię ta nasza wyprawa nie interesuje, a wręcz wnerwia, to załóż swoją relację my chcemy opisać tu i nasze przygotowania, i ludzi, którzy jadą, a potem to już tylko czysta przyjemność.
Nasze poprzednie relacje cieszyły się dużym zainteresowaniem, bo uwielbiamy Cro...
Sztucznie wpisujesz tu posty, a mógłby temacik spokojnie odleżeć do wakacji... ale nie jak widać frustratów jest mnóstwo...
.png)
arb napisał(a):Witam ponownie,
nie było mnie tutaj kilka tygodni, nawet jolamik zapomiała już o tym że i arb będzie u Daria
Adamie wszystko wskazuje że obejmiecie app3 zaraz po nas gdyż my jesteśmy w Tribunj właśnie do 12.08
.png)
.png)
arb napisał(a):Jesteśmy od 1.08 na miejscu w Tribnuj. I najprawdopodobniej jednak na jeziora pojedziemy w drodze powrotnej z noclegiem.
Myślę że dobrym rozwiązaniem będzie pozbieranie swoich nr. telefonów, ale to już tuż przed wyjazdem, prawda? W szczególności dla mnie który pierwszy raz będzie śmigać do Cro - żebym się nie zgubił cholipa.
.png)
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Dzwoniłem do Dario.Nic nie wie o takich gościach jak wy,żeby tak przyjeżdżali do niego w tym sezonie.Powiedział tylko że może to jego fun club pisze te głupoty.
jolamik napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Dzwoniłem do Dario.Nic nie wie o takich gościach jak wy,żeby tak przyjeżdżali do niego w tym sezonie.Powiedział tylko że może to jego fun club pisze te głupoty.
ostrzeżenie nr 1![]()
uważaj bo Cię znajdziemy - w necie ni ejest to takie trudne ...
Powrót do Nasze relacje z podróży