Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vis "w ciemno" lipiec

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kwapior
Globtroter
Vis "w ciemno" lipiec

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwapior » 13.04.2011 13:15

Witam

Tak jak w temacie planuję urlop na wyspie Vis w lipcu i mam pytanie jakie są szanse znalezienia kwatery na miejscu,na początku lipca i jakich cen się spodziewać.Z tego co wiem to wielu z forumowiczów jeździ "w ciemno", może ktoś ma jakieś doświadczenia z tej właśnie wyspy.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 13.04.2011 13:19

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
kwapior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwapior » 13.04.2011 13:32

Rysio bardzo dziękuję za link, czytałem to jak pierwszy raz jechałem "w ciemno" to było kilka lat temu :D ,lecz moje pytanie dotyczyło konkretnie wyspy Vis, na forum nie znalazłem zbyt wielu informacji na ten temat,wyspa jest nie duża to i baza noclegowa też może być nie wielka,no i ceny moga się znacznie różnić od innych regionów. Pozdrawiam.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 13.04.2011 13:39

Dlatego tematu nie wrzuciłem do kosza :wink:
opelek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) opelek » 16.07.2014 07:40

Witam,
Dosłownie kilka minut temu postanowiłem w tym roku odwiedzić VIS. Zawsze jeździliśmy pod namiot, jednakże jak zdązyłem się zorientować na VISie brak jest Camingów :( Wyjazd za dwa tygodnie. Możecie podpowiedzieć czy wyjazd w ciemno nie będzie strzałem w kolano ? Czy macie jakieś namiary na fajne apartamenty w sąsiedztwie ładnej plaży ? Z góry dziękuję za pomoc.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje